Mega Man 11 krijgt amiibo-support Nieuws | 14 september 2018 12:05 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo Direct

amiibo kunnen de Blue Bomber een handje helpen tijdens zijn reis!

Heb je de Mega Man-amiibo uit de Super Smash Bros.-serie? Dan heb je geluk! Deze kun je dagelijks gebruiken om handige voorwerpen op te roepen voor onze held. Dit kunnen bijvoorbeeld Energy Tanks zijn of andere zaken. Ook de speciale amiibo die Capcom uitbrengt ter ere van het dertig jarige bestaan van de Blue Bomber, ondersteunt de game.

Mega Man 11 ligt vanaf 2 oktober in de Nintendo Switch eShop. Je kunt de titel nu alvast proberen met een gratis demo, als je niet kunt wachten!

4
Next articleBirdo, Shy Guy en meer smashen zich een weg naar Mario Tennis... Previous articleVerschijningsdatum Nintendo 3DS-versie Mario & Luigi: Bowsers...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 14 september 2018 13:54 | #283734
Overigens komt de Amiibo Edition niet uit in Europa. Er is op de Switch weer eens geen Europese fysieke release. Neem aan dat ze de nieuwe Amiibo dan wel los zullen verkopen, al is dit ook niet bevestigd. Ik vind het kansloos hoe Capcom hier weer mee omgaat.

Nu is Europa voor hun de minst interessante markt, maar dat neemt niet weg dat er nog steeds enorm veel fans rondlopen. Daarnaast krijgen Xbox en Playstation gewoon wél een fysieke release. Stel de Switch dan niet achter. Gezeur over cartridges is niet van toepassing. Wat ze ermee zouden verdienen zet dat ruimschoots recht. Het is wederom lui gedrag vanuit Capcom, wat ik echt spuugzat ben van ze.

In Japan en Amerika verschijnen wel speciale uitgaves van deze game voor de Switch. Mogelijk ga ik nog nalopen wat de uitgebreidste speciale uitvoering is en die importeren (indien de moeite waard). Ik heb lang genoeg gewacht op een nieuw deel. Dat ga ik niet laten verpesten omdat Capcom te lui is om de Switch / Europa gelijkwaardig te behandelen. Ik wil liefst het volle pakket, als "MegaMan 11" uitkomt! Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mega Man 11

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Side Scrolling Action Platformer
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 02 oktober 2018

Screenshots