Sluit je aan bij het N1-team van het Splatoon 2 Dutch Championship 2018! Special | 24 september 2018 00:00 | Auteur: Neslihan

Hou jij van Splatoon 2 en wil je eens een keer competitief splatten in een gezellig team? Dan zoeken we jou!

De Splatoon 2 Dutch Championship 2018 gaan namelijk weer van start! Dit is een officiële Splatoon 2-toernooi waarbij Nederlandse teams inkt schieten om de felbegeerde eerste plek. Daarvoor moeten teams eerst deelnemen aan een kwalificatieronde. Deze vindt online 30 september om 16:00 en offline op de zaterdag 6 oktober tijdens het Firstlook Festival in Utrecht plaats. Winnaars van de kwalificatieronde mogen zondag 7 oktober op het Firstlook Festival het tegen elkaar opnemen in een spetterende finale. Het team dat uiteindelijk zegeviert, wint zelfs een plekje in de Splatoon 2 European Championship 2018 -2019! Meer informatie over het kampioenschap vind je hier.

Klinkt leuk? Sluit je dan aan bij het N1ntendo-team!
Wij, N1ntendo, willen aan dit kampioenschap deelnemen. Daarvoor hebben we echter wel enthousiaste Inklings en Octolings nodig voor ons team! Dus lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit toernooi? Klik dan op de Discord-link hieronder om je aan te sluiten bij het N1-team! Je wordt dan toegevoegd aan de N1 Discord en moet even aangeven dat je wilt deelnemen aan het Splatoon-team. Wees er vlug bij, want we willen zo snel mogelijk een team samenstellen om deel te nemen aan de kwalificaties van 30 september om 16:00!

Ik wil me graag aansluiten bij het Splatoon 2-team van N1ntendo!
Next articleLabyrinth of Refrain: Coven of Dusk Previous articleNintendo is 129 jaar geworden!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Splatoon 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Third-Person Shooter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 8
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 8
Releasedatum: 21 juli 2017

Screenshots