Nieuwe Pokémon onthuld; zal verschijnen in Pokémon Let's Go: Pikachu / Eevee Nieuws | 25 september 2018 21:47 | Auteur: Neslihan | Bron: YouTubekanaal Pokémon

Ontmoet de mythische Hex Nut Pokémon, Meltan!

The Pokémon Company heeft vandaag een gloednieuwe Pokémon onthuld: Meltan. Dit is een mythische, eeuwenoude Pokémon en is een Steel-type. Het heeft iets weg van een Ditto met een moer als hoofd en wordt daarom ook wel de Hex Nut Pokémon genoemd. Het zakmonstertje werd eerder deze week gespot in Pokémon GO. The Pokémon Company heeft nu aangekondigd dat Meltan, naast Pokémon GO, ook verkrijgbaar zal zijn in Pokémon Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee!. De onthullingstrailer van Meltan kun je hieronder bekijken.

Pokémon Let's Go, Pikachu! & Let's Go, Eevee! verschijnen 16 november voor de Nintendo Switch.

Next articleThe Inner World: The Last Wind Monk Previous articleProbeer je frustratie te beheersen in Blijf kalm-commercial...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 26 september 2018 01:31 | #283830
Jep, dat was wel te verwachten dat Meltan die mythical Pokemon zou zijn. Het was een tijdje terug namelijk aangekondigd dat de Let's Go games een nieuwe Pokemon zouden introduceren. Ik geloof dat er dan toch een compleet nieuwe generatie aan zit te komen. En ik denk dan ook zomaar dat dit de Switch game van volgend jaar wordt.
Avatar
Martijn | 26 september 2018 09:52 | #283831
collapse
Wat een raar design. Niet erg geïnspireerd of speciaal. Nieuw of niet, ik vind het geen mooie Pokémon. Waren de ideeën weer op? Weird
Avatar
FalconPawnch | 26 september 2018 11:45 | #283832
Reactie op post #283831 van Martijn
collapse
Dat waren ze denk ik al een tijdje als ik kijk naar die ultra bagger beasts. Maar goed, dit is dus een myhtical Pokemon, die zijn sowieso vaak lelijk en raar. Ik ga er wel van uit dat we weer de usual setup krijgen. Zwakke bugtypes, vogeltje, drie starters etc. Gamefreak durft niet af te wijken van de standaard dingetjes, en als ze dat wel doen (Sun/Moon) is er blijkbaar een vervolg nodig (Ultra Sun / Moon) om alle mistakes recht te zetten.
Avatar
CyberMonkey | 26 september 2018 20:00 | #283835
Reactie op post #283832 van FalconPawnch
collapse
De zevende generatie was wel een dieptepunt wat dat betreft. Meer dan 20 legendaries/Ultra Beasts en verder veel 'dertien in een dozijn' Pokémon qua type/stats. Niemand zit te wachten op de zoveelste Normal/Flying vogel.. Ik zie liever dat de focus komt te liggen op het maken van nieuwe type combinaties en unieke abilities/aanvallen.
Avatar
Martijn | 26 september 2018 20:43 | #283836
Reactie op post #283835 van CyberMonkey
Volgens mij is het ook overbodig, zoveel Pokémon hebben en er dan iedere keer weer zo'n 100 aan toevoegen. Op den duur krijg je dezelfde ideeën nogmaals of soortgelijke figuurtjes.

De afgelopen jaren bleven de games steeds ongeveer gelijk. In het begin had je nog de Pokérap, waardoor je alle 151 namen kon onthouden (in Amerika ging het langer door). Iets dat intussen allang niet meer lukt. Durf te wedden dat een groot deel van de bestaande Pokémon gewoon nog vrij onbekend is. Ze springen er niet uit, hebben geen nadruk gekregen of vallen niet op in de massa. Wat voegen die nog toe?

Misschien zouden ze beter nemen wat er is en daar iets nieuws mee doen. De volgende grote Pokémon games zijn daar misschien een goede start voor. Weer 100 nieuwe beesten die er steeds meer ongeïnspireerd uitzien of op andere lijken, is intussen geen vernieuwing meer. Beter zouden ze dat ergens anders in zoeken, zéker nu de serie een grote overstap gaat maken. Of ze dat ook echt gaan doen? Ik betwijfel het. Weird

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon: Let's Go, Eevee!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018

Pokémon: Let's Go, Pikachu!

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2
Releasedatum: 16 november 2018