Super Mario Party bevat volgens officiële website een totaal van vier spelborden Nieuws | 03 oktober 2018 11:13 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Nederland

Verzamel zoveel mogelijk sterren op vier verschillende borden!

Het duurt niet lang meer voordat Super Mario Party lanceert: vanaf aankomende vrijdag 5 oktober kunnen bordspelfanaten aan de slag met deze nieuwste game in de serie. De officiële website van de game vermeldt nu dat het spel slechts vier borden bevat om de klassieke party-modus op de spelen, wat aan de lage kant is vergeleken met eerder Mario Party-titels. Tot op heden zijn drie van de vier borden onthult: Whomps Dominodomein, De mijn van King Bob-omb en Fruitparadijs. Het vierde bord blijft vooralsnog een verrassing. Hiertegenover staat echter een uitgebreide collectie van tachtig gloednieuwe minigames om je mee te vermaken.

Houd N1ntendo in de gaten voor onze review van Super Mario Party.

6
Next articleDrie nieuwe NES-titels voegen zich bij de Nintendo Switch Online... Previous articleLAATSTE DAG: PRIJSVRAAG - Win Xenoblade Chronicles 2: Torna...

Reacties van gebruikers

Avatar
Jerone | 03 oktober 2018 11:22 | #283879
collapse
Extreem lame, ben echt teleurgesteld in de borden. De rest van de game ziet er goed uit. Slechts 4 borden en die zien er ook nog klein en kaal uit. Nintendo slaat de plank dit jaar al een paar keer flink mis bij hun eigen games. Dit is een beetje hetzelfde verhaal als Mario Tennis: de gameplay zit goed in elkaar, maar er wordt content-wise vreemde beslissingen/bezuinigingen gemaakt en daardoor voelt de release erg gerushed. De hoop is nu op wat gratis DLC die meer borden toe voegt, maar de kans daarop zie ik klein aangezien de borden niet online speelbaar zijn (ook een vreemde keuze).
Avatar
FalconPawnch | 03 oktober 2018 16:21 | #283889
Reactie op post #283879 van Jerone
collapse
mario party online is ook niet wat je wilt hoor... mensen die de game verlaten als ze achter staan zijn er in overvloed, dus dat zal bij MP echt niet veel anders zijn.
Avatar
Jerone | 03 oktober 2018 16:39 | #283890
Reactie op post #283889 van FalconPawnch
Snap ik, ik heb ook weinig behoefte om tegen vreemden online Mario Party te spelen, tegen vrienden daarintegen..

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Mario Party

Platform: Nintendo Switch
Genre: Party
Ontwikkelaar: Nd Cube
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 05 oktober 2018

Screenshots