Tekstuele puzzelaar WILL: A Wonderful World komt volgende week naar Nintendo Switch Nieuws | 09 oktober 2018 10:58 | Auteur: Erik F. | Bron: Circle Entertainment PR

Circle Entertainment en WMY Studio hebben laten weten dat WILL: A Wonderful World op 18 oktober naar de Nintendo Switch eShop komt.

WILL: A Wonderful World is een soort mix tussen visual novel en het puzzelgenre. Telkens krijg je een een verhaaltje voorgeschoteld via verschillende tekstwolkjes. Vaak lopen deze stukken voor het personage in kwestie niet helemaal goed af. Jij als speler kunt de wolkjes echter omdraaien, waardoor je het verhaal, en hiermee het lot van het karakter, kunt veranderen!

Met elk nieuw verhaaltje leer je steeds een beetje meer over het personage. Het is echter ook van jezelf afhankelijk wat je leert: er zijn namelijk meerdere manieren om de puzzels mogelijk én hiermee ook een tal van eindes. Hoe verder je komt, hoe meer je ook te weten komt over het hoofdpersonage en haar hondse compagnon. Bekijk onderstaande trailer voor meer informatie!

Circle Entertainment belooft dat het spel perfect afgestemd zal zijn op de Nintendo Switch. Will: A Wonderful World kost €14,99, maar is voor de eerste week afgeprijsd tot €11,99.

Next articleCities: Skylines Previous articleSEGA sluit Dreamcast-overzettingen voor SEGA Ages niet uit

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 09 oktober 2018 22:32 | #283929
wow, even dacht ik dit wordt een toffe game, maar ik erger me nu al aan dat kras geluid van dat potlood en de game oogt erg saai met dat tekststukjes schuiven.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

WILL: A Wonderful World

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Genre: Visual Novel
Ontwikkelaar: WMY Studio
Uitgever: Circle Entertainment
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 18 oktober 2018