Koei Tecmo onder indruk van verkoopcijfers van Hyrule Warriors: Definitive Edition Nieuws | 10 oktober 2018 10:36 | Auteur: Mink | Bron: NintendoSoup

Het Japanse bedrijf Koei Tecmo is tevreden met de (westerse) verkoopcijfers van Hyrule Warriors: Definitive Edition voor de Nintendo Switch.

In Hyrule Warriors: Definitive Edition speel je wederom een Hack-‘n-slash-game in de wereld van The Legend of Zelda gemaakt door Tecmo Koei. Dit spel bevat alle content uit de Wii-U en Nintendo 3DS-versies, inclusief alle downloadbare content.

Vandaag heeft Tecmo Koei gesproken over Hyrule Warriors voor de Nintendo Switch. Volgens de ontwikkelaar is de Definitive Edition boven verwachting verkocht. Zeker in het westen waren de verkoopcijfers een positieve verrassing. De precieze cijfers zijn niet bekendgemaakt. Tevens wist het Japanse bedrijf te melden dat Warriors Orochi 4 het ook zeer goed doet in het land van de rijzende zon.

Hyrule Warriors: Definitive Edition is sinds 18 mei te koop voor de Nintendo Switch.
Next articleNintendo deelt details, screenshots en release Fitness Boxing... Previous articleNiantic teaset vierde generatie in Pokémon GO

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 10 oktober 2018 11:26 | #283932
Mooi! En nu HW 2 The Legend Returns Razz
Ze mogen btw de Stoy Mode wel wat langer maken.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack-'n-slash
Ontwikkelaar: Koei Tecmo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 18 mei 2018

Screenshots