Tokyo Game Show-presentatie van Team Sonic Racing toont veel gameplay Media | 19 oktober 2018 18:30 | Auteur: Mink | Bron: SonicMovieChannel

Er zijn bewegende beelden van Team Sonic Racing online verschenen.

Team Sonic Racing is de nieuwste telg in het SEGA-equivalent van Mario Kart. In deze funracer speel je met alle bekende Sonic-personages; van Amy tot Silver the Hedgehog tot Big the Cat.

Vandaag hebben we ongeveer een kwartiertje aan bewegende beelden van Team Sonic Racing. Deze zijn van de presentatie tijdens de Tokyo Game Show van vorige maand. Hierdoor is de volledige show alleen in het Japans te bezichtigen, wat vrij jammerlijk is.

Team Sonic Racing moet deze winter verschijnen voor de Nintendo Switch.

Next articleNederlandse Two Tribes brengt Swap This! exclusief naar de Nintendo... Previous articleVerbeterde cross-platform mogelijkheden Rocket League uitgesteld...

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 20 oktober 2018 09:51 | #284065
collapse
Blijft erg jammer dit. Sonic Allstars was zo tof door de toevoeging van allemaal SEGA IP. Deze game lijkt een stap achteruit door alleen te focussen op die domme vriendjes van Sonic.
Avatar
Banjo | 20 oktober 2018 11:27 | #284066
Reactie op post #284065 van koekiemonster
Zou het kwaad kunnen om een keer gewoon positief te zijn over een game..?
Ik zie jou alleen maar klagen bij de meeste artikelen..
Dat gezegd, deze game ziet er niet heel bijzonder uit inderdaad. Dat team gedoe is een onhandige gimmick
Avatar
ribbelchips | 22 oktober 2018 12:13 | #284080
Reactie op post #284065 van koekiemonster
Eens met Koekiemonster. Sega Superstars Tennis en Sonic & Sega Allstar Racing waren beide heel tof en gevarieerd, juist vanwege het gebruik van meerdere Sega franchises. De toffe Jet Set Radio en Samba de Amigo levels, het racen met Alex Kidd en AiAi uit Monkeyball en items uit Billy Hatcher en allerlei knipogen naar Sega's arcade verleden via Outrun, Altered Beast en Hang-on enzo.

Het Sonic universum alleen is gewoon niet zo tof. Ik vind het een vreemde beslissing en een stap terug. Alsof Nintendo een nieuwe Smash Bros alleen om Mario personages laat draaien ofzo. Of een nieuwe Mario Kart met het roster van de originele SNES versie ofzo..
Avatar
Martijn | 21 oktober 2018 17:35 | #284076
Sonic in een racewagen... Donald Duck in een zwembroek... Tja, het blijft raar. Hahaha

Eén voordeel: bij Sonic hoeven ze geen ongeïnspireerde personages toe te voegen om het selectiescherm aan te vullen, zoals Pink Golden Peach. Die zitten al in de gewone games en bestaan dus al. Buiten Sonic zelf, Tails, Eggman, Knuckles en soms Amy of Metal Sonic, heb je een hele berg aan onnodige toevoegingen. Dan heb ik toch echt liever de Mario personages om mee te racen.

Verder ziet het er wel goed uit, al koop ik het vast niet. "Sonic Mania (plus)" was prima, maar verder zie ik maar weinig interessants rondom Sonic gebeuren. "Sonic Forces" leek me ook weer zo'n spel waar uiteindelijk nogal wat aan mankeerde. Niet gespeeld, maar het is belachelijk hoe Sega steeds weer de formule van hun eigen hoofdserie niet lijkt te begrijpen. Daar ga je in deze fun-racer natuurlijk geen last van hebben, maar wel van een selectiescherm vol matige personages, soms uit zeer bedenkelijke games.

Kan nog steeds leuk zijn, ondanks dat. Vrees alleen dat de opleving van Sonic zich slechts beperkt tot "Sonic Mania (plus)"en Sega verder gaat met het maken van matige Sonic-games. Erg jammer.

Begreep dat eerdere Sonic racegames overigens wél echt tof waren en deze ziet er ook niet slecht uit. Daarom toch een positieve noot, dat het nog best een tof spel kan gaan worden. Eigenlijk verdient Sonic dat wel. Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Team Sonic Racing

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Sumo Digital / SEGA
Uitgever: SEGA
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 12
Releasedatum: 21 mei 2019

Screenshots