Octopath Traveler-team wilt in toekomst in hoger tempo titels uitbrengen Nieuws | 28 oktober 2018 22:04 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Dream

Fans van Octopath Traveler mogen uitkijken naar meer RPG-vermaak!

Met Octopath Traveler verscheen afgelopen zomer een RPG-pareltje van Japanse makelarij. Het team achter deze top titel was eerder ook verantwoordelijk voor de goed ontvangen games in de Bravely Default-serie voor Nintendo 3DS. Producer Tomoya Asano heeft laten weten in een interview met het Japanse Nintendo Dream dat het ontwikkelingsteam wordt uitgebreid en dat hij graag een hoger tempo van releases ziet.

Eerder zat er telkens zo'n drie jaar tussen de releases (kijkend naar de Japanse lancering): Bravely Default verscheen in 2012 voor Nintendo 3DS, Bravely Second: End Layer volgde in 2015 eveneens voor Nintendo 3DS en eerder dit jaar gingen Nintendo Switch-eigenaren massaal aan de slag met Octopath Traveler. Het ziet er naar uit dat de ontwikkelingscycli in de toekomst dus minder lang gaan worden. Asano wist het volgende te vertellen (vertaald):

"Met Bravely Default, Bravely Second en nu, Octopath Traveler, hebben we ongeveer elke drie jaar één game uitgebracht. Momenteel breiden we ons ontwikkelingsteam echter uit, en daarmee hopen we het tempo van onze releases te verhogen. We blijven core RPGs maken, speciaal voor fans van Square Enix RPGs overal ter wereld. Dus als je genoot van Octopath Traveler, kijk dan vooral uit naar waar we in de toekomst mee komen!"


Het is momenteel onbekend aan welk project het team momenteel is begonnen na Octopath Traveler. Uitgever Square Enix deed eerder dit jaar wel vermoeden dat een derde titel in de Bravely Default-serie wellicht dichter bij is dan gedacht.

42
Next articleFallout 76 komt niet naar de Switch; ''de volgende Wolfenstein-game''... Previous articleDiablo III: Eternal Collection

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Octopath Traveler

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Silicon Studio / Acquire
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Screenshots