Nintendo zoekt nieuwe designers voor The Legend of Zelda-project Nieuws | 07 november 2018 13:07 | Auteur: Mink | Bron: ResetEra

Zou de ontwikkeling van een nieuw Nintendo Switch The Legend of Zelda-spel zijn begonnen?

Nintendo heeft twee vacatures online gezet waarbij ze opzoek zijn naar twee verschillende designers voor een The Legend of Zelda-project. Wat dit project precies inhoudt, is vooralsnog niet bekend. Dit zou een mobiel spel, downloadbare content of een nieuwe Nintendo Switch-game kunnen zijn.

De eerste vacature zoekt een 3DCG designer, specifiek voor het designer van geografische aspecten van achtergronden, dungeons en grote velden. De designer moet daarbij kennis hebben van HD hardware, ervaring hebben in achtergronden designen voor actie-spellen, het maken van concept art, interesse hebben in The Legend of Zelda en ervaring hebben in een leidersfunctie.

De tweede vacature is voornamelijk voor een level designer. Nintendo is opzoek naar iemand die game events, dungeons en tevens vijanden kan designen. Daarbij noemt Nintendo dat de sollicitanten ervaringen moeten hebben met Substance Painter en Substance Designer. Een gereedschap dat gebruik wordt voor veel triple A-titels.
Next articleJapanse verkoopcijfers 29/10/2018 - 4/11/2018: Black Ops 4 opnieuw... Previous articleNintendo sluit vrijdag officiële Facebookpagina Wii U

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 07 november 2018 16:26 | #284306
Zou de ontwikkeling van een nieuw Nintendo Switch The Legend of Zelda-spel zijn begonnen?

Er zijn bij Nintendo 4 zekerheden: Ze werken altijd aan nieuwe hardware, er is altijd een nieuwe Mario-titel in ontwikkeling, er is altijd een nieuwe Zelda-titel in ontwikkeling en er is altijd een nieuwe Pokémon-titel in ontwikkeling.

Dus reken maar dat het antwoord op die vraag ja is Wink Verder schieten we natuurlijk niet veel op met deze info, vrij weinigzeggend. Maar toch zijn dit soort momentjes leuk om als buitenstaanders te zien dat er inderdaad gewerkt wordt aan een nieuwe titel.
Avatar
ribbelchips | 08 november 2018 12:33 | #284319
Breath of the Wild was een monster project, waar ruim 5 jaar aan gewerkt is. Zou mij niet verbazen dat ze die game als blauwdruk gebruiken voor een nieuwe Zelda game voor de Switch. Een beetje zoals ze met Ocarina of Time en Majora's Mask hebben gedaan.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.