N1ntendo-poll: Nintendo Switch blijkt voor veel leden een ware hybride Nieuws | 08 november 2018 07:30 | Auteur: Ricardo

De Nintendo Switch is al weer meer dan anderhalf jaar een realiteit; N1ntendo vroeg jullie hoe jullie het apparaatje het meest gebruiken.

Op N1ntendo verschijnt maandelijks een poll waar iedere bezoeker op kan stemmen. Het grote succes van de Nintendo Switch deed bij ons de vraag opborrelen hoe de leden nou eigenlijk hun Nintendo Switch spelen. Zie hier de uitslag van de poll:

Switch

Met een totaal van 403 stemmen hebben jullie weer volop deelgenomen aan onze poll. We zien dat de grootste groep de Nintendo Switch gebruikt zoals hij door Nintendo bedoelt is: als fusie tussen een home console en een meer mobiele handheld. Toch zien we dat ook aanzienlijk wat mensen gebruikmaken van de Nintendo Switch als voornamelijk een handheld (ideaal voor onderweg natuurlijk) of juist op de televisie (wat dan weer fraaier beeld oplevert). Aan de kleine groep die nog geen Nintendo Switch bezit maar deze klaarblijkelijk wel graag wilt, hebben we één advies: zo snel mogelijk aanschaffen die hap, het is het waard! De overige drie procent? Tja...

Houd de frontpage van N1ntendo in de gaten want binnenkort verschijnt hier weer een nieuwe poll. We zien jullie meningen graag weer tegemoet!
Next articleDerde grote update Kirby Star Allies voegt droomvrienden en... Previous articleNintendo Labo Mixpakket verkozen tot winnaar speelgoed van het...

Reacties van gebruikers

Avatar
Ruban | 08 november 2018 17:51 | #284324
I love it! Worship
Avatar
Demin | 09 november 2018 15:21 | #284340
Was misschien ook wel leuk geweest om te zien hoe de verhoudingen liggen. Dus meer in de zin van: Ik speel vrijwel alleen op handheld, ik speel voornamelijk op handheld, ik speel ongeveer 50-50, ik speel voornamelijk op tv, ik speel vrijwel enkel op tv.

Ik merk bij mezelf dat het heel erg verschilt per game welke modus ik gebruik. BotW en Xenoblade Chronicles 2 heb ik bijvoorbeeld vrijwel alleen op de tv gespeeld, ARMS en Mario+ Rabbits in beide modi terwijl FIFA & Valkyria Chronicles 4 bij mij vrijwel exclusieve handheld games zijn.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.