Super Smash Bros. Ultimate Video Preview Preview | 20 november 2018 13:30 | Auteur: Dreon

Vorige week is Mink samen met mij bij het hoofdkantoor van Nintendo Benelux geweest om Super Smash Bros. Ultimate te spelen. Tijdens deze twee uur durende sessie hebben we de game goed kunnen testen. We hebben World Of Light mogen testen, de aloude Classic Mode, de nieuwe Spirit Board en bovenal de multiplayer. Laat ons weten wat je van deze format van een preview vindt in de reacties hieronder!

Next articleThe Announcer laat zien waar het allemaal om draait in Super... Previous articleNintendo organiseert zaterdag meeting voor Pokémon: Let's Go...

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 20 november 2018 14:04 | #284421
collapse
geef game plz
Avatar
Yosher | 20 november 2018 16:28 | #284423
Reactie op post #284421 van FalconPawnch
Me 2
Avatar
MichaelNight | 20 november 2018 17:29 | #284425
Me 3

Avatar
Volleybaas | 20 november 2018 22:12 | #284427
collapse
dat crack accent though
Avatar
Dreon | 20 november 2018 23:03 | #284428
Reactie op post #284427 van Volleybaas
collapse
Mijn excuses, dat is mijn Brabantse accent Razz
Avatar
Mink | 20 november 2018 23:45 | #284429
Reactie op post #284428 van Dreon
Volleybaas haat ons Brabanders Mad
Avatar
Volleybaas | 22 november 2018 08:21 | #284456
Reactie op post #284428 van Dreon
Zit je maar een beetje te plagen hoor Wink
Heb gewoon erg weinig positieve ervaringen met peoples uit brabant. Ik ga dan liever voor het limburgse accent.

Zelf ben ik gewoon een zuid-hollander. I guess rotterdams accent
Avatar
MVG | 21 november 2018 02:28 | #284430
Reactie op post #284427 van Volleybaas
Brabants is gezellig. Je kunt dat wel verhullen, maar je blijft dat toch horen. En waar komt Volleybaas zelf vandaan? Erg benieuwd met wat voor accent jij spreekt. Hahaha

Beetje accent is niet erg toch? Zie het niet als een belemmering, maar als culturele verrijking. Zolang het goed verstaanbaar is, is het geen probleem. Met groeten uit Breda, Dreon en Mink! Very Happy
Avatar
dandanna | 23 november 2018 09:31 | #284471
Kan niet wachten!

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots