Nintendo eShop - Week 47 (Warframe, Bendy and the Ink Machine, Party Hard, meer) Nieuws | 24 november 2018 22:47 | Auteur: Paul

Deze week verschijnen onder andere Warframe, Bendy and the Ink Machine en Party Hard voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Warframe
Uitgever: Digital Extremes
Prijs: gratis


In de futuristische wereld van Warframe heersen groteske klonen en mechanische kapitalisten over ons zonnestelsel. Hak je een weg door hordes vijanden met katana's, ruisbogen, vlammenwerpers en nog veel meer! Breid je arsenaal uit met meer dan 300 wapens en 30 verschillende Warframes en vecht het online uit met je vrienden tegen miljoenen andere spelers. Je kunt Warframe geheel gratis spelen.

Bendy and the Ink Machine
Uitgever: Maximum Games
Prijs: €29,99


Bendy and the Ink Machine is een first-person puzzel-actie-horrorgame die je kinderliefde voor tekenfilms voorgoed zal verpesten! Je gaat langs bij een tekenfilmstudio om de meest vreselijke dingen tegen te komen. De tekenfilmpersonages komen tot leven en Bendy, een van de gruwelijke personages, zal je de stuipen op het lijf proberen te jagen.

Youtubers Life OMG Edition
Uitgever: U-PLAY Online
Prijs: €29,99


In Youtubers Life speel je als een opkomende Youtuber. Scoor abonnees, views en likes door video's te maken. Ontmoet bekende Youtubers en ga naar feestjes om je netwerk op te bouwen. Je kan kiezen tussen een gaming-, kook- of muziekkanaal waar je je creativiteit los kan laten. Leef het leven van een echte Youtuber, deel je leven op social media en pak je haters aan!

Party Hard
Uitgever: tinyBuild Games
Prijs: €14,99


Party Hard is een tactische strategiegame over een reeks moorden tijdens feestjes in de Verenigde Staten. Je hangt de boze buurman uit die genoeg heeft gehad van de luidruchtige feestjes en besloten heeft het heft in eigen handen te nemen. Alle mensen op het feest moeten om zeep geholpen worden. Lok onopgemerkt feestgangers in de val en probeer zo veel mogelijk mensen op een creatieve manier te stoppen met dansen. Vergeet zelf ook niet mee te dansen op niet op te vallen!

Nidhogg 2
Uitgever: Messhof
Prijs: €14,99


Nidhogg heeft een simpel principe. Bereik de andere kant en dood iedereen die in je weg staat! Vecht het uit in diverse arena's zoals kastelen, vliegende schepen en zelfs in een Nidhogg. Gebruik de omgeving in je voordeel terwijl je je tegenstanders uitschakelt met pijl en boog, zwaarden en messen.

Bovenstaande zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Human: Fall Flat - €7,49 (tot en met 03-12-2018; normaal €14,99)


Human: Fall Flat is een eigenaardige puzzel-platformer met een unieke besturing. Deze 'dronken peuter-simulator' werd vorig jaar prima beoordeeld en is sindsdien uitgebreid met online multiplayer tot acht spelers. Als je van een hilarische besturing, maffe puzzels en slapstick-achtige taferelen houdt is nu het moment met deze zachte prijs.

SteamWorld Dig 2 - €9,99 (tot en met 28-11-2018; normaal €19,99)


Steamworld Dig 2 werd een jaar geleden met een 10 bekroond in onze recensie. Volgens Daan blaast het het origineel gemak weg dankzij de Metroidvania-achtige insteek en de prachtige wereld die de ontwikkelaar heeft opgebouwd. Absoluut de beste in de serie en nu verkrijgbaar voor de helft van de prijs.

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.


Alle titels zijn inmiddels uit, tenzij anders aangegeven in het artikel.
Next articleReggie Fils-Aime: "Feestdagen verzorgen 60% van de omzet voor... Previous articleNintendo eShop-actie: cyberaanbiedingen 2018

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 25 november 2018 11:42 | #284479
warframe is wel zeer netjes voor een gratis game! Heeft wel erg veel last van frame drops.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bendy and the Ink Machine

Platform: Nintendo Switch
Genre: First Person Horror
Ontwikkelaar: theMeatly Games
Uitgever: Rooster Teeth
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 2018

Human: Fall Flat

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzle
Ontwikkelaar: No Brakes Games
Uitgever: Curve Digital
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 07 december 2017

Party Hard

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €14,99
Uitgever: tinyBuild Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 22 november 2018

SteamWorld Dig 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Adventure Platformer
Ontwikkelaar: Image & Form
Uitgever: Image & Form
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 21 september 2017

Warframe

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Co-op Shooter
Ontwikkelaar: Panic Button
Uitgever: Digital Extremes
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1 - 4
Releasedatum: 25 november 2018