Dragon Quest Builders 2 ondersteunt cross-play op de Nintendo Switch Nieuws | 27 november 2018 12:50 | Auteur: Max F. | Bron: Ryokutya / Nintendo Everything

Dragon Quest Builders 2 heeft cross-play tussen de PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

Dragon Quest Builders 2: The God of Destruction Malroth and the Vacant Island is het vervolg op de eerste Dragon Quest Builders en borduurt voort op deze gamemechanieken. Wij gaven dat deel een nette 8,5 in onze review.

Er is bekendgemaakt dat de Nintendo Switch-titel cross-play heeft met de PlayStation 4-versie. Op de Bulletin Board kunnen speler foto's van hun gecreëerde eilanden plaatsen. Deze eilanden kunnen vervolgens bezocht worden door andere spelers. Het is dus mogelijk om vanaf de Nintendo Switch een eiland te bezoeken dat een PlayStation 4-gebruiker heeft gemaakt.

Dragon Quest Builders 2 verschijnt 20 december in Japan. De rest van de wereld heeft nog geen releasedatum, enkel een releasewindow van 2019.

57
Next articleEngelse verhaaltrailer van Tales of Vesperia voor de Nintendo... Previous articleSuper Mario Odyssey bereikt mijlpaal in United Kingdom; ruim...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest Builders 2

Platform: Nintendo Switch
Genre: Open World Adventure
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 12 juli 2019

Screenshots