GRID Autosport snelt naar Nintendo Switch in 2019 Nieuws | 30 november 2018 12:19 | Auteur: Erik F. | Bron: Codemasters

Codemasters kondigt aan dat GRID Autosport naar de Nintendo Switch komt in 2019.

"Neem GRID Autosport met de Nintendo Switch mee op de weg", schrijft het bedrijf ter begeleiding op Twitter. Er is ook een nieuwe trailer van het racespel uitgebracht (zie hieronder). Een definitieve verschijningsdatum is nog niet vastgesteld.

Codemaster heeft verder nog geen informatie over het spel vrijgegeven. GRID Autosport kwam eerder op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 uit in 2013, maar er is afgelopen jaar ook een iOS-iteratie van de titel verschenen. Het is nog niet bekend van welke versie het een port is, maar Codemasters belooft in haar blog via social media binnenkort meer informatie te delen.

GRID Autosport kun je zien als een semi-realistisch racespel. Het kent een uitgebreid scala aan auto's: van stoere bakken geschikt voor straatraces tot echte snelheidsduivels op natuurgetrouwe circuits. Al deze bolides zijn gekoppeld aan een corresponderende categorie als Tuner of Touring. Iedere type snelt natuurlijk op zijn eigen manier, waar vanuit jij een aantal typen races afwerkt.

Vorig jaar liet Codemasters, vooral bekend van de DiRT-serie en de jaarlijkse Formule 1-game, al weten dat het ondersteuning voor de Nintendo Switch overwoog. GRID Autosport verschijnt in 2019 op de Nintendo Switch.


GridAutosport_NintendoSwitch_01
Next articleShantae-maker WayForward gaat meehelpen in ontwikkeling van... Previous articleStorm Boy: The Game

Reacties van gebruikers

Avatar
koekiemonster | 30 november 2018 20:01 | #284557
Eerste CodeMasters game. Codemasters stond ook op de sheet van supporters. Na 2 jaar komt dat dus tot resultaat. Hopelijk komen ze ooit nog met een Micro Machines of een Colin McRae.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

GRID Autosport

Platform: Nintendo Switch
Genre: Racing
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q3 2019

Screenshots