Shantae-maker WayForward gaat meehelpen in ontwikkeling van Bloodstained Nieuws | 30 november 2018 12:53 | Auteur: Erik F. | Bron: Inti Creates

Bedenker van Bloodstained: Ritual of the Night, Koji Igarashi, onthult dat niemand minder dan WayForward zich aan zijn ontwikkelingsteam voegt.

"Deze maand sluit een geweldige bondgenoot zich aan bij het Bloodstained-team. Kun je raden wie? Het is WayForward!" schrijft Igarashi op Kickstarter. Hij stelt dat de Shantae-ontwikkelaar hen helpt om hun visie voor het spel te realiseren.

Hij noemt als reden voor deze aanstelling dat zij ongelofelijk goed zijn in het creëren van side-scrolling actiespellen. Daarnaast heeft een van hun medewerkers eerder aan een project van de Bloodstained-bedenker gewerkt. Senior Community Manager Jason Ryan stelt verderdat dit een definitieve releasedatum voor de titel "dichterbij brengt".

WayForward leverde een half jaar geleden nog een uitstekende Ultimate Edition van Shantae: Half-Genie Hero af op de Nintendo Switch. Igarashi onthulde in zijn blogpost daarnaast nieuwe artwork en informatie voor een van de nieuwe vijanden, Cyhyreath.

Bloodstained: Ritual of the Night moet de spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night worden op de PlayStation 1. Als de stoere demonenjager Miriam baan je je een weg door een groots, non-lineair, kasteel. Het is inmiddels alweer drieënhalf jaar geleden dat de game gebacked werd op Kickstarter, en bijna twee jaar sinds de aankondiging van de Nintendo Switch-versie. In eerste instantie was de titel zelfs nog in ontwikkeling voor de Wii U.

Het is nog niet bekend wanneer Bloodstained: Ritual of the Night naar de Nintendo Switch komt. Wil je toch alvast even een voorproefje van wat je te wachten staat? Geef dan zeker het uitstekende Bloodstained: Curse of the Moon een kans!

10
Next articlePokémon GO krijgt binnenkort speler tegen speler-gevechten Previous articleGRID Autosport snelt naar Nintendo Switch in 2019

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 30 november 2018 17:31 | #284556
Dit is zeer goed nieuws! Smile Deze game wordt echt mega vet.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Bloodstained: Ritual of the Night

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €39,99
Genre: 2.5D actieplatformer
Ontwikkelaar: ArtPlay
Uitgever: 505 Games
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: Onbekend
Releasedatum: 25 juni 2019

Screenshots