Pokémon GO krijgt binnenkort speler tegen speler-gevechten Nieuws | 01 december 2018 11:10 | Auteur: Erik F. | Bron: Niantic

Het is eindelijk zover: Niantic onthult via Twitter dat je binnen niet al te lange tijd eindelijk tegen andere spelers kunt vechten.

Pokémon GO-fans hebben er lang op moeten wachten (eigenlijk sinds de lancering in 2016), maar via een serie van tweets legt Niantic eindelijk uit hoe PVP eruit gaat zien (zie ook onderstaande screens). Helaas hebben ze hierbij nog geen verschijningsdatum genoemd.

Trainer Battles zijn onderverdeeld in drie verschillende standen: Great, Ultra en Master League. Het verschil tussen deze gevechtstypen zit 'm in het CP-limiet (Combat Power): in Great League zijn Pokémon niet sterker dan 1.500, in Ultra 2.500 en er in de Master League is er geen enkel limiet.

PokemonGO_pvp_mobile_04
Hoe een gevecht precies verloopt? Dat houdt Niantic nog in het midden.

Je vecht met een team van drie zakmonsters, en - net als bij Raid Battles - kun je deze vantevoren bepalen, alvorens je een gevecht aangaat. Het is nog niet bekend of het CP van Pokémon ook naar beneden geschroefd wordt in de Great of Ultra League.

De ontwikkelaars voegen hier aan toe dat ze met Trainer Battles een ervaring wilden creëren waarvan iedereen kan genieten én waar de krachten van vele Pokémon naar buiten kunnen komen. Niantic komt binnenkort met nieuwe informatie.

Pokémon GO barst nog altijd van het leven. Een paar weken terug lanceerde het de Adventure Sync-functie, terwijl spelers sinds oktober ook Pokémon uit generatie vier kunnen vangen. De titel is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android.

< >


Next articleMasuda benadrukt dat Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee geen... Previous articleShantae-maker WayForward gaat meehelpen in ontwikkeling van...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 01 december 2018 12:36 | #284561
Mooi, ik kan m' eindelijk spelen nu. Weet nog niet of ik het echt serieus ga spelen, maar de optie is er nu tenminste. Het idee achter "Pokémon Go" spreekt me op zich wel aan. Goed ook dat ze het spel nog steeds blijven vernieuwen met aanvullende functies. Wie weet, ga ik het nog eens echt oppikken en serieuzer spelen. Op zich geen haast mee, maar als het leuk is, is het een mogelijkheid. Smile
Avatar
FalconPawnch | 03 december 2018 09:57 | #284568
nou, om nu nog al die legendaries te vangen en alles compleet te krijgen is echt impossibru. Ik heb de game vlak voor de introductie van gen 4 geloof ik verwijderd. Ze komen veel te laat met deze feature.
Avatar
Richard J. | 04 december 2018 09:56 | #284587
Er zijn toch regelmatig community days en events waarop je de kans krijgt om gemiste legendaries of shinies te vangen hoor.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016