Nintendo eShop - Week 48 (ARK, This War of Mine, Screencheat, meer) Nieuws | 02 december 2018 19:33 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere ARK: Survival Evolved, This War of Mine: Complete Edition en Screencheat: Unplugged voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

ARK: Survival Evolved
Uitgever: Snail Games USA
Prijs: €54,99Het ultieme dino-avontuur is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch! Speel alleen of met tientallen andere spelers terwijl je dinosauriërs vangt en temt om ze toe te voegen aan je kudde. Vecht tegen honger, dorst, bescherming tegen de weerstomstandigheden en meer in dit survivalavontuur van epische proporties. Door te jagen en grondstoffen te verzamelen kan je je eigen gebouwen maken en inrichten zoals jij wilt. Plant gewassen, combineer voorwerpen en evolueer je technologie van primitief gereedschap tot laserkanonnen. Nu ook voor onderweg!

RollerCoaster Tycoon Adventures
Uitgever: Atari
Prijs: €49,99


RollerCoaster Tycoon Adventures combineert de klassieke RCT-gameplay met een moderne gebruikservaring. Open de deuren naar jouw eigen pretpark in drie verschillende spelstanden: speel op de klassieke manier in Avontuur, maak het jezelf lastig in Scenario, en doe wat je wilt in Zandbak. Met meer dan 200 attracties, restaurants, winkels en decoraties zal je park barsten van actie, en met een achtbaanbouwer kun je gemakkelijk bloedstollende achtbanen maken.

This War of Mine: Complete Edition
Uitgever: 11 bit studios
Prijs: €39,99


In This War of Mine speel je niet als een soldaat, maar als een groep burgers die probeert te overleven in een belegerde stad, worstelend met een gebrek aan voedsel, medicijnen en het constante gevaar van sluipschutters en andere overlevenden met kwaad in de zin. Overdag concentreer je je op voorwerpen fabriceren en repareren, dingen verhandelen en voor je groep zorgen. 's Nachts neem je een van je bewoners op een missie om een reeks unieke locaties af te gaan op zoek naar alles wat je kan helpen in leven te blijven. Tijdens de oorlog zijn er geen goede of slechte beslissingen; er is alleen overleven. Hoe eerder je je dat realiseert, hoe beter. De Complete Edition omvat alle huidge en toekomstige updates van This War of Mine. Er zijn inmiddels nieuwe personages en omgevingen toegevoegd, alsook een verhaalmodus en een gamemodus vanuit het perspectief van kinderen. Verwacht binnenkort de recensie op N1ntendo.nl.

Screencheat: Unplugged
Uitgever: Samurai Punk
Prijs: €11,99


Screencheat: Unplugged is gebaseerd op de shooters van weleer waar je een scherm deelde om samen te kunnen spelen. In dit hilarische spel móet je echter op elkaars schermdeel kijken om te zien waar je moet schieten want iedereen is onzichtbaar! Met meerdere gamemodes, arena's en wapens haal je een slimme party-FPS in huis. Verwacht binnenkort de recensie op N1ntendo.nl.


Bovenstaande zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

Mad Carnage - €3,49 (tot en met 28-12-2018; normaal €4,99)

1

Begin dit jaar werd Mad Carnage voorzien van een recensie door ons. Het spel kreeg een ontzettend lage score vanwege de lage kwaliteit van gameplay, graphics en verhaal. Voor drie en een halve euro kan je het wagen om het zelf te ervaren!

Where Are My Friends? - €1,19 (tot en met 15-12-2018; normaal €5,99)


Eerder dit jaar werd ook Where Are My Friends? van een recensie voorzien. Alhoewel het hoger scoorde dan Mad Carnage wist het spel ook niet te verbazen. Het concept is interessant en het puzzel-platformen is oké, al is het uiteindelijke een matige mengelmoes wat vaak leidt tot frustratie. Voor een fractie van de prijs is het spel beschikbaar op de Nintendo Switch eShop. Durf jij het aan?

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.


Alle titels zijn inmiddels uit, tenzij anders aangegeven in het artikel.
Next articleN1ntendo-poll: Verdeelde meningen over Pokémon: Let's Go Previous articleMasuda benadrukt dat Pokémon: Let's Go, Pikachu / Eevee geen...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

ARK: Survival Evolved

Platform: Nintendo Switch
Genre: Survival
Ontwikkelaar: Studio Wildcard
Uitgever: Studio Wildcard
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q4 2018

Mad Carnage

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: QubicGames
Uitgever: QubicGames
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 02 februari 2018

RollerCoaster Tycoon Adventures

Platform: Nintendo Switch
Genre: Simulatie
Ontwikkelaar: Nvizzio Creations
Uitgever: Atari / BigBen Interactive
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 november 2018

This War of Mine: Complete Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: Survival
Ontwikkelaar: 11 bit studios
Uitgever: 11 bit studios
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 27 november 2018

Where Are My Friends?

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €5,99
Genre: Arcade Adventure
Uitgever: Sometimes You
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 25 april 2018