Nintendo Switch meer dan zes miljoen keer verkocht in Japan Nieuws | 12 december 2018 11:45 | Auteur: Mink | Bron: Famitsu

Dankzij de lancering van Pokémon en Super Smash Bros. Ultimate is de Nintendo Switch 6 miljoen keer verkocht in Japan!

Dat de Nintendo Switch al een tijdje zeer populair is, staat buiten kijf. Zeker in het land van de rijzende zon blijkt de hybride console ontzettend populair. Afgelopen weekend heeft de Nintendo Switch wederom een mijlpaal gehaald; de console is ruim 6 miljoen keer over de toonbank gegaan in Japan.

In de lanceringsweek van Super Smash Bros. Ultimate wist de Nintendo Switch zelf bijna 280.000 exemplaren te verkopen. Dit zorgt ervoor dat het totaal op 6.116.000~ staat, waardoor de console al de PlayStation Vita voorbij is. Als de Nintendo Switch nog 1.1 miljoen keer wordt verkocht in Japan, haalt de hybride console ook de PlayStation 4 in. Een ontzettend knappe prestatie voor Nintendo, zeker aangezien de console pas 93 weken oud is.

We bedanken N1ntendo-lid MichaelKnight voor het melden van dit nieuws.
Next articleJapanse verkoopcijfers 3/12/2018 - 9/12/2018: verkooprecord... Previous articleReggie Fils-Aime over financiële doelen, downloadbare content...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 12 december 2018 21:30 | #284741
Gaat lekker met de Switch, enkel in Japan heeft het in deze korte periode al bijna de helft van het totaalaantal Wii U's wereldwijd verkocht. Met dit momentum denk ik dat de Japan-only verkopen ook nog wel eens de 13 miljoen totaal van de Wii U voorbij kan gaan. Dat de Switch in de thuismarkt de PS4 voorbij gaat is enkel een kwestie van tijd nu, maar ook dat was al een tijdje bekend.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.