Ontmoet de characters in nieuwe trailers Tales of Vesperia: Definitive Edition Media | 03 januari 2019 10:25 | Auteur: Dreon | Bron: Bandai Namco

Om ons voor te bereiden op Tales of Vesperia: Definitive Edition, heeft Namco Bandai trailers uitgebracht die een paar personages onder de loep nemen.

Tales of Vesperia verscheen 10 jaar geleden op de Xbox 360 en wordt door velen nog steeds gezien als één van de beste games in de serie. Tales of Vesperia speelt zich af in een wereld genaamd Terca Lumireis, deze wereld gebruikt een energiebron genaamd 'blastia'. Het verhaal focust zich op Yuri Lowell, een voormalig soldaat die samen met een groep avonturiers een gilde opricht genaamd Brave Vesperia. Tijdens de reis wordt Brave Vesperia door verschillende facties geconfronteerd, deze hebben snode plannen met blastia.

In de Japanse trailers zijn vier personages te zien die je vrij vroeg in de game zal ontmoeten: Yuri Lowell, Repede, Karol Capel en Rita Mordio.

Tales of Vesperia: Definitive Edition verschijnt op 11-01-2019 zowel fysiek als digitaal voor de Nintendo Switch.

Yuri Lowell

Repede

Karol Capel

Rita Mordio
Next articlePang Adventures krijgt verrassingsrelease op Nintendo eShop Previous articleTop 10 spellen van 2018

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 03 januari 2019 10:41 | #284901
collapse
De enige games uit deze serie die ik gespeeld heb, zijn "Tales of Symphonia" en "Tales of Symphonia: Dawn of the New World", al vond ik de eerste vele malen beter dan de tweede. Die eerste was echter zo goed, dat ik wel weer eens zo'n spel wil spelen. Grote kans dat ik deze wel ga halen dus. Voor mij is hij compleet nieuw.

Vond het erg jammer dat deze serie niet meer voor Nintendo platformen was, na "Dawn of the New World". Met deze game wil ik wel weer eens zo'n avontuur doorlopen. Smile
Avatar
Fl@ppy | 03 januari 2019 13:02 | #284902
Reactie op post #284901 van Martijn
collapse
Door symphonia en phantasia heb ik een ps3 gekocht speciaal voor deze serie. Vesperia ook gespeeld en staat in mijn top3 van tales games. Het verhaal is misschien niet zo goed als symphonia, maar verder lijkt dit spel er zoveel op en verbeterd zo veel dat het een super game is die ik ook weer opnieuw zal gaan halen voor de extra content.
Avatar
Martijn | 03 januari 2019 22:47 | #284906
Reactie op post #284902 van Fl@ppy
collapse
Jammer dat ik "Phantasia" nooit heb kunnen spelen (doet het niet op de Super Nintendo Mini ook). Lijkt me ook een toffe game, die nooit naar het westen is gebracht, al zijn er wel vertalingen van. Voor een Super Nintendo game ziet die er erg goed uit en het was eigenlijk de eerste uit de serie. Heb helaas ook geen andere systemen om m' op te spelen. Misschien de Game Boy Advance versie maar eens bekijken (voor op de Mini NES).

"Symphonia" heb ik wel helemaal uitgespeeld, met ruim 100+ uur op de teller. Enorme game, maar was het waard. Vooral tegen het einde kreeg je echt het gevoel iets groots bereikt te hebben. Jammer dat het verhaal blijkbaar niet zo sterk is bij "Vesperia", maar zolang er weer zo'n grootse game in zit, hoor je mij niet klagen.

Super game klinkt goed. Is er ook extra content, behalve grafische verbeteringen? Las wel over een speciale uitgave, met extra's zoals een 4 disc soundtrack, steelbook, trading cards, artbook en stickers. Het is in ieder geval een titel die ik in de gaten houd en waarschijnlijk ga kopen. Lijkt me erg tof en weer een goede aanvulling in het aanbod van de Switch. Ja, ik ga m' vast wel halen. Smile
Avatar
Fl@ppy | 04 januari 2019 05:37 | #284909
Reactie op post #284906 van Martijn
collapse
Ik heb phantasia op de gba.
De extra content komt doordat we in het westen alleen de 360 versie hebben gehad en japan de ps3 versie, waar deze op gebasseerd is, heeft gehad. Die had 2 extra personages, dus ook extra verhaal. Die kunnen wij in het westen mu dus ook voor het eerst meemaken.
Avatar
Martijn | 04 januari 2019 16:36 | #284920
Reactie op post #284909 van Fl@ppy
collapse
Ah OK, interessant. Blij dat ze de PS3 versie ervoor hebben gebruikt dan. Altijd fijn om alles te hebben, dat erbij hoort. Of het een dag 1 aankoop wordt weet ik nog niet, maar ga er vanuit dat ik "Tales of Vesperia" wel ga halen.

Ben nog best even bezig geweest om die Super Nintendo versie van "Phantasia" speelbaar te krijgen, maar dit lukt niet. Hoe is de GBA versie? Tof spel? Hoop dat je niet teveel inlevert, ten opzichte van de Super Nintendo versie. Die heeft toch een wat hogere resolutie, etc. Het zijn wel enorme games. Ben wel benieuwd hoe het eerste deel uit deze serie was. Smile

Stond ook een bericht op internetsites, dat deze "Tales of Vesperia: Definitive Edition" ook een deur kan openen tot meer games uit de Tales serie op de Nintendo Switch. Of het dan om nieuwe of oude games zou gaan stond er niet zo nadrukkelijk bij, maar het lijkt me dan vrij aannemelijk dat nieuwe delen voortaan ook naar de Switch komen. Verder had de PS3 ook een remaster van "Symphonia", dus als ze dat bij Bandai-Namco goed vinden: die ook naar de Switch graag? Geheel nieuw deel in de serie ook welkom natuurlijk! Smile
Avatar
Fl@ppy | 04 januari 2019 18:19 | #284923
Reactie op post #284920 van Martijn
Wat ik op internet las is de gba versie de mindere van de 3, want er bestaat ook een playstation versie. Maar omdat ik die anderen niet gespeeld heb en ik het toch een super spel vond maakt dat me geen zak uit. Zeker de moeite waard om eens te spelen.

Ik hoop zelf eerlijk gezegt dat ze de hele serie, stuk voor stuk, naar de Switch brengen zonder ze te veel aan te raken. Niet alle titels lijken de tand des tijds te hebben doorstaan, maar qua gameplay en verhaal lijken ze me erg goed om op een hogere resolutie eens te spelen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Tales of Vesperia: Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: JRPG
Ontwikkelaar: Bandai Namco Studios
Uitgever: Bandai Namco Entertainment
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 11 januari 2019

Screenshots