Pang Adventures krijgt verrassingsrelease op Nintendo eShop Nieuws | 03 januari 2019 18:55 | Auteur: Kitty

DotEmu heeft vandaag hun nieuwste aanvulling op de Pang Franchise aangekondigd. Sterker nog, het spel is ook vandaag nog uitgekomen in de Nintendo Switch eshop!

De oorspronkelijke Pang Series stammen uit de arcade-tijd van de vroege jaren '90. Twee broertjes gaan op een queeste om de wereld te redden van een invasie door aliens. Dat doe je in Pang Adventures door 100 levels te halen, waarin je gebruik kunt maken van allerlei wapens om gekleurde ballen kapot te schieten. Nieuw in deze game zijn bijvoorbeeld machinegeweren, vlammenwerpers, lasers en shurikens. De aliens vuren echter ook geavanceerdere ballen af. Ook zijn er drie nieuwe modi toegevoegd, allemaal te spelen in lokale co-op. Ook via online co-op kun je je skills meten met die van vrienden.

Nieuwe modi
Er zijn drie nieuwe verschillende modi om alleen of samen de aliens te verslaan. In 'tour mode' vecht je tegen hordes aliens, één locatie per keer. In 'score attack' heb je enkel drie levens en geen continues. In 'panic mode' moet je 99 levels lang aan één stuk door vechten. Voor het eerst zijn er ook eindbaasgevechten met de Alien Commanders.Pang Adventures is vanaf vandaag te downloaden op de Nintendo eShop.
Next articleVreemde gevechten in gameplay-beelden YIIK: A Postmodern RPG Previous articleOntmoet de characters in nieuwe trailers Tales of Vesperia:...

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 03 januari 2019 20:30 | #284905
Ah... the memories... Happy
De originele versie van dit spel heb ik destijds echt helemaal grijs gespeeld op de Amiga 500, dus deze gaan we op de lijst zetten.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pang Adventures

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Shooter / Arcade / Puzzle
Ontwikkelaar: DotEmu
Uitgever: DotEmu
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 03 januari 2019