Nieuwe trailer voor Travis Strikes Again: No More Heroes toont de game Life is Destroy Media | 03 januari 2019 22:48 | Auteur: Neslihan | Bron: YouTubekanaal Nintendo

Een nieuwe trailer stelt een van de in-game spellen in Travis Strikes Again: No More Heroes tentoon.

Over slechts twee weken verschijnt Travis Strikes Again: No More Heroes voor de Nintendo Switch. In deze spinoff van de No More Heroes-serie beland je als Travis Touchdown in verschillende spellen en is het de bedoeling de eindbaas van elke game te verslaan. Een van deze spellen is ''Life is Destroy'', een game waarin je in een doolhof aan straten een seriemoordenaar moet vinden. Deze game in een game heeft vandaag ook een speciale trailer gekregen. Bekijk het filmpje hieronder.

Travis Strikes Again: No More Heroes verschijnt 18 januari voor de Nintendo Switch.

Next articleRollerCoaster Tycoon Adventures Previous articleImage & Form teaset een nieuwe aankondiging; nieuws volgt ''zeer...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 03 januari 2019 22:57 | #284907
collapse
Ja, wel echt een vaag spel weer. Tot nu toe heb ik helemaal niets met al die vage Suda51 games. Kan ook niet zeggen dat het me erg aanspreekt of boeiend lijkt.

Zijn het echt games waar je eerst in moet komen of waaraan je eerst moet wennen? Bij "Killer 7" en de andere "No More Heroes" games had ik ongeveer hetzelfde idee, al heb ik ze nooit gespeeld. Kan best zijn dat het goede games zijn (hoorde laatst positieve reacties over de eerdere "No More Heroes" games, van iemand hier), maar ik zie de aantrekkingskracht (nog) niet.
Avatar
Sharjah-Games | 03 januari 2019 23:20 | #284908
Reactie op post #284907 van Martijn
No More Heroes zijn wel vette games, maar dit lijkt mij ook niet echt bijzonder!!

Door de Joy-Cons denk ik dat No More Heroes 3 heel tof zou zijn... Ik zou nu ook een nieuwe Red Steel willen op de Switch, lijkt mij ook heel tof met de Joy-Cons!!
Avatar
FalconPawnch | 04 januari 2019 14:34 | #284918
Nou, als dit een haal-mensen-over trailer moet zijn, is dat bij mij compleet mislukt.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Travis Strikes Again: No More Heroes

Platform: Nintendo Switch
Genre: Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Grasshopper Manufacture
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 18 januari 2019

Screenshots