Diablo III - Eternal Collection komt met speciaal Darkening of Tristam-evenement Nieuws | 06 januari 2019 12:22 | Auteur: Erik F. | Bron: Blizzard

Deze maand brengt Blizzard via Darkening of Tristram verse content naar Diablo III - Eternal Collection. Het is de eerste keer dat dit event op de Nintendo Switch plaatsvindt.

Darkening of Tristram is een jaarlijks terugkerend festijn en is bedoeld om het verleden van de franchise te vieren. Het komt onder andere met een speciale kerker, getiteld The Cathedral. Hier komen allerlei vijanden en voorwerpen uit eerdere Diablo-spellen tot leven. Weet je het einde te bereiken? The Dark Lord wacht nog op ervaren uitdagers!

Voordat je in deze kathedraal mag omzwerven, moet je echter meerdere queesten in de Adventure Mode voltooien. Deze geven diverse hints naar een portaal, die meer over de geschiedenis van Tristram onthuld.

Volledig in traditie van Diablo wacht er tijdens het evenement natuurlijk ook een hoop nieuwe loot voor je om te verzamelen! Het evenement is op dit moment al bezig, en eindigt op 31 januari. Lees er meer over op de website van Diablo 3.

Diablo II - Eternal Collection is sinds 2 november verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Wat ons betreft is het een van de allerbeste games van afgelopen jaar!

DiabloIII_EternalCollection_DarkeningofTristram_NintendoSwitch
Next articleElkaars kerkers bouwen en breken in beelden BQM: Block Quest... Previous articleNintendo's mobiele opbrengsten van 2018

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 06 januari 2019 15:06 | #284933
Is een remake van de eerste "Diablo" in "Diablo III", voor zover ik weet. Op de PC kreeg ik het nooit voor elkaar om dit evenement te spelen. Vaak was ik te laat. Is ook een spel uit 2012, dus dan wil je die nog wel eens vergeten. "Darkening of Tristram" kwam pas veel later, toen "Diablo III" intussen al had plaatsgemaakt voor iets anders om te spelen.

Ik heb "Diablo III" onlangs voor de Switch gekocht, met een dubbele korting. Ik kreeg al korting vanwege de Feestdagen, maar Bol.com vond het blijkbaar nodig mij nóg wat meer te geven. Daarmee helft van de prijs vond ik wel een mooie actie. Helaas nog niet echt kunnen spelen wegens tijdgebrek, maar misschien lukt dat later deze maand nog.

Kan ik misschien eindelijk in Tristram lopen, in "Diablo III". Ze hebben de stijl van het spel ook zo aangepast, dat het voelt en oogt als deel 1. Niet helemaal natuurlijk, maar op zich een leuke toevoeging. Jammer dat hij alleen in januari ter beschikking is. Als ik tijd heb, zal ik daar eens naar kijken. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Diablo III – Eternal Collection

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action RPG Hack 'n Slash
Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 0
Releasedatum: 02 november 2018

Screenshots