Release consoleversie My time at Portia aangekondigd Nieuws | 08 januari 2019 15:00 | Auteur: Kitty

My Time at Portia van Team 17 gaat de Early Access verlaten en gaat zowel retail als digitaal een officiële release krijgen.

Team 17 heeft de officiële release van sandbox simulatie RPG-game My Time at Portia aangekondigd. De game is nu nog in Early Access op Steam beschikbaar, maar zal in de lente van 2019 uitkomen op alle consoles, zowel retail als digitaal. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht:My Time at Portia is geïnspireerd door spellen als Animal Crossing, Harvest Moon, Dark Cloud 2 en de magie van Studio Ghibli. In het spel begin je een nieuw leven en ga je de verwaarloosde werkplaats van je vader terugbrengen naar zijn glorie. Gewapend met je vaders handboek ga je materialen verzamelen en voorwerpen creëren op de werkbank.

Naast het onderhouden van je werkplaats is er nog een heel dorp te ontdekken en kun je zelf gewassen verbouwen en dieren houden. Word vrienden met de aparte dorpsbewoners en ontdek de geheimen van het land.

My Time at Portia verschijnt op 15 januari op de pc en zal in de lente van 2019 verschijnen op de Nintendo Switch (en alle andere consoles).
Next articleGrafische vergelijking tussen PlayStation 2- en Switch-versie... Previous articleTwitteraccount Bravely Default bevestigt ontwikkeling van een...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

My Time at Portia

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Simulation RPG
Ontwikkelaar: Pathea Games
Uitgever: Team 17
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 april 2019

Screenshots