Twitteraccount Bravely Default bevestigt ontwikkeling van een nieuwe game Nieuws | 08 januari 2019 09:09 | Auteur: Ricardo | Bron: Twitteraccount Bravely Default

JRPG-liefhebbers mogen zich verheugen op een nieuw avontuur!

Via het officiële Twitteraccount van Bravely Default is een bericht gedeeld waaruit blijkt dat de studio achter de serie werkt aan een nieuwe game. Het bericht volgt op een tease in augustus die fans al deed verlangen naar die derde game in de serie.

Nu het hoge woord eruit is, blijft het nog even wachten op verdere details. Zo is het nog niet bekend welk platform het betreft, maar met het stukje artwork van eind 2017 in het achterhoofd is het zeker niet onwaarschijnlijk dat het spel voor Nintendo Switch verschijnt.


Next articleRelease consoleversie My time at Portia aangekondigd Previous articleFitness Boxing

Reacties van gebruikers

Avatar
MichaelNight | 08 januari 2019 22:11 | #284946
Hopelijk krijgen we ook verbetering te zien. Aub geen grote hoofden en kleine lichamen. Het is een vette spel maar de characters... hell no
Avatar
Demin | 11 januari 2019 15:30 | #284981
Heel goed nieuws! Al moet ik daarbij wel bekennen dat ik geen enkel spel van de Bravely serie heb uitgespeeld... Deel 1 heb ik na bijna 100 uur speeltijd 'even' weggelegd voor een ander spel ter variatie. Dat 'eventjes' is ondertussen zo lang terug dat ik niet meer bekend ben met de character builds die ik gemaakt had. Toch wil ik het spel nog eens afmaken want ik heb er zeer goede herinneringen aan en je spendeert niet zomaar 100 uur aan een slechte game. Daarna ook deeltje 2 maar eens oppikken en dan kan ik mijn 3DS definitief met pensioen sturen. (was hij al een soort van)

Een Bravely bundel a la Bayonetta met remakes van de eerste 2 delen op de Switch zou ik echter ook toejuichen. Dat maakt alles inhalen misschien nog wel makkelijker.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.