Sakurai deelt speciaal bericht vanwege twintigjarige bestaan Super Smash Bros. Nieuws | 21 januari 2019 14:34 | Auteur: Erik F. | Bron: Masahiro Sakurai (via Twitter)

Sakurai heeft een speciaal bericht gedeeld vanwege het twintigjarige bestaan van Super Smash Bros.

"Smash Bros. is twintig jaar oud vandaag!" schrijft Sakurai op Twitter. "Ik heb zoveel mensen op zoveel manieren van deze serie zien genieten - thuis, op hangplekken, op evenementen en zelfs in kantoren! Ontwikkeling was altijd zwaar, maar ik ben ongelofelijk blij. Ontzettend bedankt voor het spelen!"

Ook Nintendo deed een duit in het zakje vanwege dit jubileum, via het officiële Super Smash Bros.-account (zie ook Tweet hieronder). "Ook op deze dag: de eerste Super Smash Bros. ging twintig jaar geleden in de verkoop (op 21 januari 1999). Het is dankzij jullie loyaliteit dat we deze serie zelfs vandaag nog met deze serie bezig kunnen zijn. Ontzettend bedankt!"

Super Smash Bros. verscheen op 21 januari 1999 voor de Nintendo 64. Benieuwd hoe de titel het levenslicht zag? Erik is in een uitgebreide special zijn geschiedenis ingedoken.

Next articleBewonder een pluizige Pikachu in frisse commercial Detective... Previous article15 minuten aan WarGroove gameplay

Reacties van gebruikers

Avatar
FalconPawnch | 22 januari 2019 00:46 | #285029
collapse
na 20 jaar nog steeds geen waluigi =(
Avatar
Martijn | 22 januari 2019 11:40 | #285031
Reactie op post #285029 van FalconPawnch
Scheelt natuurlijk dat Waluigi 20 jaar geleden nog niet bestond. "Mario Tennis" is van 2000. Het originele "Super Smash Bros." was toen zo'n 1,5 jaar uit.

Ik hoop dat Waluigi nooit een speelbare vechter wordt. Hij is prima op zijn plaats als Assist Trophy. Hij is niet zo'n belangrijk personage. Heeft nooit in een hoofdgame uit de Mario serie meegedaan ook. Alleen in de spin-offs. Voordat Waluigi in Super Smash Bros. wordt toegevoegd, zijn er nog een heleboel personages die eerder een plaatsje verdienen.

Overigens hoop ik niet dat alle DLC personages zo vergezocht en vreemd zijn, zoals de toevoeging van Joker. Als de Persona serie niet naar de Switch komt en je als Nintendo fanaat het personage niet kunt leren kennen, vind ik het een misplaatste vechter. Eerder had ik dat ook met Cloud, al snap ik de keuze en heb daar intussen wel vrede mee. Als het echter nog meer van dit soort personages worden, dán heb ik liever Waluigi als nieuwe vechter... Weird

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.