Square Enix legt handelsmerk vast dat wijst naar nieuwe Octopath Traveler Nieuws | 22 januari 2019 15:39 | Auteur: Dreon | Bron: Gematsu

Volgens Gematsu heeft Square Enix een handelsmerk vastgelegd in Europa dat wijst naar een nieuwe RPG in de stijl van Octopath Traveler.

De namen van de vastgelegde handelsmerken zijn "HD-2D" en "HD2D". "HD-2D" is de term die Square Enix gebruikte om de grafische stijl van Octopath Traveler te beschrijven. Eerder heeft Tomoya Asano, de producer van Octopath Traveler verteld dat Square Enix zich wil gaan focussen op originele titels voor de Nintendo Switch. Hij heeft een tijdje geleden gezegd dat er bij Square Enix meerdere titels in ontwikkeling zijn voor de Nintendo Switch, maar dat we nog even moeten wachten op meer nieuws. Of er een deel twee van Octopath Traveler komt is nog niet bekend. Het zou kunnen zijn dat het hier gaat om een nieuwe RPG die gebruik maakt van dezelfde stijl en engine.

Zou jij een potentieel vervolg op Octopath Traveler of een andere game in dezelfde HD-2D-stijl willen zien?

octopathpr1
Next articleNintendo en veel andere ontwikkelaars overtreden Nederlandse... Previous articleBekijk morgenmiddag Nintendo's Indie Highlights-presentatie

Reacties van gebruikers

Avatar
fantasyfreak | 22 januari 2019 18:34 | #285036
collapse
De stijl spreekt mij nog steeds heel erg aan. Het ziet er echt leuk uit, maar ik heb nog steeds de game niet gekocht gewoon omdat ik teveel hoor hoe saai het eigenlijk is om 8x hetzelfde te doen, maar met andere tekst.

Dus ik hoop dat ze er nog wel mee verder gaan, maar het interessanter maken zoals de oudere Final Fantasy delen.
Avatar
Martijn | 22 januari 2019 20:03 | #285042
Reactie op post #285036 van fantasyfreak
Heb m' zelf overwogen, maar het werd "Ys VIII: Lacrimosa of Dana". Dat leek me een interessantere RPG, al ben ik nog niet aan RPG's toegekomen op de Switch, wegens tijdgebrek. Dan geldt ook voor "Xenoblade Chronicles 2". Zijn toch lange avonturen, al ga ik ze zeker nog spelen als ik over meer tijd beschik.

Later nog eens overwogen, maar toen werd het weer een andere titel. Ik weet ook niet of ik Final Fantasy leuk vind en in welke mate dit erop lijkt. Meestal vind ik het niet zo leuk als een RPG een systeem met om-en-om vechten heeft en dat je lang moet wachten tot je weer iets mag doen. Ik hou niet zo van schema's binnen games. Dat is vaak saai. Dan heb ik liever een beetje meer actie. Uitzonderingen zijn Pokémon en Paper Mario games, al zijn die als RPG een stuk minder traditioneel dan wat Square-Enix doorgaans uitbrengt.

Ik heb sowieso nog voldoende games en RPG's om te spelen op allerlei systemen. Voorlopig kan ik nog prima vooruit. Wie weet, later misschien een keer. Tja, of niet natuurlijk. Wink
Avatar
ThanosReXXX | 23 januari 2019 01:21 | #285045
Reactie op post #285036 van fantasyfreak
Er is een gratis demo van het spel te downloaden in de eShop, dus dan kan je zelf ervaren of de game nu wel of niet de moeite waard is. Ik ben door de demo alleen maar enthousiaster geworden, dus wie weet kom jij er op die manier ook wel achter of het wel of niet wat voor je is.
Avatar
Captain-Retardo | 23 januari 2019 11:25 | #285046
Mogen ze een hoop verbeteren. Die hele lineaire structuur voelde goedkoop aan evenals de overworld.
Avatar
Swift | 24 januari 2019 13:07 | #285061
Ik heb het spel, maar het valt me toch tegen.
Te pixelig.
Ik zou niet snel een spel met dezelfde stijl opnieuw kopen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.