Nintendo Switch krijgt hoog geitenbezoek van Goat Simulator: The GOATY Nieuws | 24 januari 2019 10:23 | Auteur: Erik | Bron: NIntendo Indies

Jawel: Goat Simulator: The GOATY is aangekondigd voor de Nintendo Switch tijdens de Nintendo Indie Highlights-presentatie.

De titel kwam zelfs al op het moment van de video uit, en is sinds gisteren (23 januari) in de Nintendo eShop verkrijgbaar voor €29,99. Het gaat hier om het originele spel én vier uitbreidingen: Goat MMO Simulator, Goat Simlator: GoatZ, Payday en Waste of Space. Ter ere hiervan heeft ontwikkelaar Coffee Stain een knotsgekke releasetrailer uitgebracht (zie hieronder).

Met een beetje creatieve vrijheid kun je Goat Simulator zien als een soort kruising tussen GTA en Tony Hawk's Pro Skater, maar dan met een geit. Je struint al mekkerend rond in een gigantische stad (of bijvoorbeeld al zwevend in de ruimte met Waste of Space) en je doel is om allerlei gekke fratsen uit te halen. Dingen kapot maken, bijvoorbeeld. Of stoere trucjes uit te halen, zoals een toffe salto op een trampoline (of van een gigantische hijskraan). Hoe gekker, hoe meer punten verdient. Alles om te laten zien dat je de stoerste geit op aarde en daarbuiten bent.

Goat Simulator: The GOATY is sinds 23 januari verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Next articleGa op reis door een duistere wereld in Inmost voor Nintendo... Previous articleNPD-verkopen december 2018: Super Smash Bros. Ultimate heeft...

Reacties van gebruikers

Avatar
Ressiv | 24 januari 2019 14:04 | #285062
Het succes van deze serie zal mij altijd ontgaan.
Avatar
FalconPawnch | 24 januari 2019 18:17 | #285066
the fuq!?

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Goat Simulator: The GOATY

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Sandbox
Ontwikkelaar: Coffee Stain
Uitgever: Coffee Stain
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1 - 2
Releasedatum: 23 januari 2019