Nintendo Switch-versie van Observer voorzien van releasedatum Nieuws | 03 februari 2019 11:08 | Auteur: Patrick Z. | Bron: Nintendo Switch eShop

Binnenkort kunnen ook Switch-bezitters aan de slag met Rutger Hauer.

Observer is al geruime tijd beschikbaar voor andere consoles, maar de game is nu ook onderweg naar het huidige systeem van Nintendo. Het duurt niet lang meer voordat je aan de slag kan met deze zogenaamde cyberpunk detective thriller, waarin de hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Rutger Hauer. De game komt al aankomende week uit, namelijk op 7 februari, en kost €29,99.

Observer speelt zich af in het Polen van 2084 en jij speelt als een zogenaamde neurale detective, iemand die de gave heeft om de hersens van mensen binnen te dringen en te hacken. Als je op een gegeven moment een bericht krijgt van je verdwenen zoon, trek je eropuit om deze weer te vinden. Dit is echter slechts de start van een groot avontuur.

Om je een idee te geven wat je kan verwachten van Observer, kan je hieronder wat gameplay bekijken. Observer is 7 februari beschikbaar in de Switch eShop en kost €29,99 euro.


Next articleMarvelous staat open voor Nintendo Switch-versie van God Eater... Previous articlePokémon-games worden langzaamaan steeds minder populair in...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Observer

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €29,99
Genre: Detective / Adventure
Ontwikkelaar: Bloober Team
Uitgever: Aspyr Media
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 07 februari 2019