Marvelous staat open voor Nintendo Switch-versie van God Eater 3 Nieuws | 03 februari 2019 11:26 | Auteur: Patrick Z. | Bron: IGN Japan

De ontwikkelaar staat open om het nieuwste deel in de serie naar de hybride console van Nintendo te brengen.

Aankomende week kunnen PlayStation 4- en pc-eigenaren aan de slag met God Eater 3, een game die te vergelijken is met de Monster Hunter-reeks. Er staat geen Nintendo Switch-versie gepland voor deze game, maar daar kan verandering in komen. Yusuke Tomizawa, de producer van het spel, heeft in een interview met IGN Japan laten weten dat zij luisteren naar de wensen van de fans en die vragen nu om een draagbare versie (vertaald):

Na de aankondiging van God Eater 3 waren er een heleboel mensen die de game op draagbare systemen wilden hebben. Dat is nu niet het geval, doordat we wilden dat de kwaliteit van de game hoger zou zijn dan diens voorganger. We voelen ons echter wel verplicht om te luisteren naar wat gamers te zeggen hebben, dus ook naar Nintendo Switch-eigenaren.


De eerste twee God Eater-games kwamen wel uit voor handheld systemen. Zo kwam het eerste deel uit voor de PSP en deel twee voor de PlayStation Vita. Deel drie is de eerste game in de serie die niet op een handheld te spelen is.
Next articleN1ntendo.nl Stream: Smash multiplayerpret + opvallende indiespellen Previous articleNintendo Switch-versie van Observer voorzien van releasedatum

Reacties van gebruikers

Avatar
madhunter | 04 februari 2019 11:49 | #285215
We voelen ons echter wel verplicht om te luisteren naar wat gamers te zeggen hebben, dus ook naar Nintendo Switch-eigenaren.


Ja.....vast....en naar het enorme verkoop potentieel dat bijna elk Switch spel heeft...

Goede spellen op de Switch komen maar mondjesmaat van thirdparty ontwikkelaars. Het zijn allemaal ports van oude PS4/PC spellen die overigens alsnog als zoete broodjes over de toonbank vliegen.

Bij de ontwikkeling van dit spel was het succes van de Switch logischerwijs (zeker gezien de WiiU flop) niet in te schatten. Nu willen ze uiteraard een graantje meepikken.

Wees daar dan wel transparant en eerlijk over en doe je niet voor als het beste jongetje van de klas.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.