Geen extra download nodig voor fysieke versie Final Fantasy X/X-2 in Japan Nieuws | 04 februari 2019 23:50 | Auteur: Patrick Z. | Bron: Play-Asia

Er is geen extra download nodig om beide Final Fantasy-klassiekers te spelen op de Nintendo Switch.

Het gebeurt regelmatig dat games die fysiek uitkomen voor de Nintendo Switch en flink aan de maat zijn qua bestand, een extra download vereisen. Dit is ook het geval met Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, tenminste als je in Europa of Amerika woont. De Japanse webshop Play-Asia heeft via Twitter laten weten dat de Aziatische versie van de game over twee cartridges beschikt, waar elk een game op staat. Een extra download is dus niet nodig.

Ben je dus iemand die graag zoveel mogelijk games fysiek wil aanschaffen en wil je ook Final Fantasy X/X-2 HD Remaster aan je collectie toevoegen, dan zal je de game moeten importeren. Bij Play-Asia heb je de mogelijkheid om direct alle extra belastingen te betalen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als de postbode aan je deur komt.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster komt in Europa op 16 april uit en in Japan op 11 april.


Next articleDigital Foundry neemt vier games voor de Nintendo Switch onder... Previous articleGerucht: kleinere en goedkopere versie van Nintendo Switch is...

Reacties van gebruikers

Avatar
Fl@ppy | 05 februari 2019 05:58 | #285220
Playasia it is. Gisteren Vesperia voor mijn verjaardag gekregegn, dus ben daar eerst nog wel even zoet mee.
Avatar
deejaydadream | 05 februari 2019 08:10 | #285221
Waarom ook niet in Europa, dat ze dan een x aantal maken met 2 cartridges, maar dan een aantal Euro duurder. Want ik denk dat het alleen maar gaat om de kosten. Ik zou graag beide spellen op cartridge hebben, net zoals ik hoop dat FF7 & FF9 op 1 cartridge uit komen.
Avatar
jdw89 | 05 februari 2019 12:20 | #285222
Waren echt superleuke spellen, zou ze bijna opnieuw spelen maar kost teveel tijd... Hopen dat de nieuwste edities ook op de Switch gaan komen (deel 13-2 enzo).

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 16 april 2019

Screenshots