Slotstuk The Walking Dead: The Final Season gaat gepaard met fysieke uitgave Nieuws | 05 februari 2019 18:59 | Auteur: Patrick Z. | Bron: Skybound Games

Het avontuur van Clementine komt volgende maand ten einde.

Skybound Games heeft laten weten wanneer het slotstuk van Telltale's The Walking Dead: The Final Season beschikbaar zal zijn. Het eindigen van de serie wordt tevens gevierd door middel van het uitgeven van een fysieke versie van The Final Season.

Op 26 maart zal de laatste episode, genaamd ‘Take us Back’ worden aangeboden. Hiermee wordt het avontuur van Clementine na vier seizoenen afgesloten. De fysieke uitgave zal een paar dagen later in de winkel te vinden zijn op 29 maart.

Het einde van het verhaal van Clementine betekent wellicht niet het einde van de game-serie. Skybound heeft vorige maand via Twitter gevraagd welke Walking Dead-game fans graag in de toekomst wilden zien. Een nieuwe game lijkt daardoor tot de mogelijkheden te behoren, maar dan met een ander personage in de hoofdrol.

De laatste aflevering van The Walking Dead: The Final Season zal vanaf 26 maart beschikbaar komen in de Nintendo Switch eShop. De eerste drie afleveringen zijn reeds verkrijgbaar.


Next articleOorzaak Piranha Plant-probleem Super Smash Bros. Ultimate nog... Previous articleWargroove

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Walking Dead: The Final Season

Platform: Nintendo Switch
Genre: Avontuur
Ontwikkelaar: Skybound Games
Uitgever: Skybound Games
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 28 augustus 2018