Oorzaak Piranha Plant-probleem Super Smash Bros. Ultimate nog niet gevonden Nieuws | 06 februari 2019 14:30 | Auteur: Patrick Z. | Bron: NIntendo

Het spelen met Piranha Plant is nog steeds niet zonder gevaren.

Vorige week werd Piranha Plant toegevoegd aan het al grote aantal speelbare personages in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Helaas zorgde dit ervoor dat enkele gamers problemen ondervonden: het spelen met dit personage kon er voor zorgen dat je savegame werd gewist.

Dit probleem is nog steeds van kracht. Nintendo zoekt naar de oorzaak, maar kan nog steeds niets vinden. Het Japanse bedrijf laat weten dat ze de zoektocht naar de mogelijke fout voortzetten (vertaald):

We zijn er van op de hoogte dat er spelers zijn die mogelijk problemen ondervinden na de laatste update voor Super Smash Bros. Ultimate. Na uitvoerige testen is er niets gevonden dat duidt op een fout. We blijven doorzoeken en houden de situatie in de gaten.


Het wissen van je savegame gebeurt alleen als je als Piranha Plant speelt in All-Star Mode. Als je het DLC-personage in een andere modus gebruikt, dan is er niets aan de hand. Het is dus aan te raden om eerder genoemde speelstand te laten voor wat het is als je met Piranha Plant wil spelen.

Super Smash Bros. Ultimate is sinds 7 december 2018 beschikbaar.
Next articleJapanse verkoopcijfers 28/1/2019 - 3/2/2019: Atelier Nelke flopt Previous articleSlotstuk The Walking Dead: The Final Season gaat gepaard met...

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 06 februari 2019 16:09 | #285223
Las vanmorgen dat het aan een bepaald type Micro SD kaart zou liggen, van Samsung. Nou, ik weet het niet hoor. Ik heb die kaart niet, maar durf het toch echt niet te proberen.

Ik wacht geduldig af totdat ze wél weten waardoor het zou komen. Het is niet zeker dat je savegame verloren gaat, maar ik ga de komende tijd niet met Piranha Plant in All-Star mode vechten. Ik speel die modus toch al niet zoveel en er zijn nog 74 andere vechters.
Avatar
FalconPawnch | 06 februari 2019 21:20 | #285225
collapse
ik sla die allstar mode sowieso al over... suffe game mode anyways. Piranha plant is echt tof, speel er genoeg mee =D
Avatar
Martijn | 07 februari 2019 06:37 | #285227
Reactie op post #285225 van FalconPawnch
collapse
Haha, ik vind m' ook tof! Zo zie je maar weer, dat een onverwachte vechter toch erg leuk kan zijn, ook al had iedereen er zijn bedenkingen bij. Uiteindelijk kent wel iedereen het personage en is het ook meteen representatie voor Petey Piranha.

Misschien een gewone standaard vijand, maar niet minder iconisch of herkenbaar. Piranha Plant is bekender dan een heleboel van de vechters. Eigenlijk is het een prima keuze, vooral als het 'gratis extraatje'. Sowieso een betere toevoeging dan sommige andere vechters! Wie had in 1985 gedacht, dat die happer in die groene buis ooit een speelbaar personage in een vechtspel zou worden? Smile
Avatar
FalconPawnch | 08 februari 2019 14:01 | #285239
Reactie op post #285227 van Martijn
ja, zolang een character origineel is, is ie ook leuker om mee te spelen, maar het moet ook oppassen dat het geen gimmick is. (Bayonetta bijvoorbeeld, of Lucario)

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Super Smash Bros. Ultimate

Platform: Nintendo Switch
Genre: Fighter
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 6
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 2-8
Releasedatum: 07 december 2018

Screenshots