N1ntendo introduceert haar nieuwste redactielid: Dreon Eekels Nieuws | 07 februari 2019 09:27 | Auteur: Erik

Jawel, N1ntendo mag met Dreon een heus videoredacteur in haar midden heten!

Na een proefperiode van twee maanden, kunnen wij het eindelijk officieel maken: Dreon voegt zich toe aan de redactie van N1ntendo. Niet alleen bleek hij vernuftig tekstjes te kunnen schrijven; hij brouwt ze ook nog eens zonder moeite tot een toffe video. Over een kers op de spreekwoordelijke taart gesproken! Na een aantal gezellige redactie-uitjes en productieve video-items (check hier zijn videoreview van Travis Strikes Again) was de knoop dan ook al snel doorgehakt: Dreon kan niet in ons team ontbreken. Verwacht de komende tijd ook veel meer van hem te zien!

Onze kersverse videoredacteur stelt zich graag aan jullie voor:

Hallo allemaal!

Mijn naam is Dreon Eekels en ik ben 26 jaar. Waar mijn aparte voornaam vandaan komt weet ik zelf ook niet. Ik ben afgestudeerd Sportkundige en gespecialiseerd in revalidatie en topsport. Momenteel ben ik echter werkzaam als Jobcoach bij het Nederlands distributiecentrum van Jumbo. Hier coach ik werknemers en coördineer ik de dagelijkse productie en distributie. Ik woon momenteel in een pittoresk dorpje genaamd Beek en Donk in Noord-Brabant. Al is dat voor jullie verder niet zo interessant. Wat misschien wel interessant is, is wat mij bij N1ntendo.nl bracht.

Ik ben al sinds 09 november 2010 lid van N1ntendo.nl en bezocht de site dagelijks om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent Nintendo. Ik heb meerdere keren getwijfeld om te reageren op vacatures maar hier verder nooit actie in ondernomen. In 2018 ben ik met wat vrienden begonnen met het maken van let’s play video’s, deze postten we regelmatig op YouTube. Na ongeveer een jaar kregen mijn vrienden het erg druk met andere zaken waardoor ik er nog alleen voor stond. Op dat moment stond er een vacature online bij N1ntendo, ik heb hierop gereageerd en verteld dat ik me graag bezig wilde houden met het maken van video’s.

Al vanaf het moment dat ik een controller vast kon houden ben ik fan van Nintendo. Ik ben begonnen met een Gameboy Color en een Nintendo 64. Games als The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Banjo Kazooie staan nog steeds in mijn geheugen gegrift alsof ik ze gisteren voor het laatst gespeeld heb. Intussen heb ik alle denkbare Nintendo consoles en handhelds in huis. Ook heb ik een flinke verzameling aan figurines en andere memorabilia van Nintendo in huis. Het is zelfs zo erg dat ik er een kamer mee kan vullen. Ik struin al jaren lang het wereldwijde web af op zoek naar nieuws en geruchten over nieuwe Nintendo games en zit altijd netjes klaar om de nieuwe Nintendo Directs te bekijken.

De laatste jaren ben ik groot fan geworden van de Xenoblade Chronicles-games. Met name met het eerste en tweede deel heb ik zo veel lol gehad dat ik alleen bij het horen van de muziek al weer zin krijg om de games te spelen. Verder ben ik groot fan van de The Legend of Zelda, Donkey Kong en natuurlijk Super Mario. De games die mij momenteel bezighouden zijn Wargroove en Kingdom Hearts 3. In 2019 kijk ik vooral uit naar de nieuwste game in de Animal Crossing-serie. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe huis in te richten, op zoek te gaan naar fossielen en nieuwe dorpsbewoners te leren kennen.

Binnen N1ntendo.nl heb ik me de afgelopen tijd bezig gehouden met het schrijven van nieuws, reviews en het maken van video’s. Ik heb hier erg veel lol mee gehad en ik hoop dan ook dat jullie (en ik) zullen genieten van de content die ik de komende tijd creëer!


Dreon2


Ook meeschrijven aan ons gezellige team? We zijn altijd op zoek naar
nieuwe redacteuren!
Next articleEtrian Odyssey Nexus Previous articleGuacamelee! 1 en 2 worden gebundeld in fysieke uitgave

Reacties van gebruikers

Avatar
Swift | 07 februari 2019 09:56 | #285228
Veel succes!
Avatar
JORISGUY7XD | 07 februari 2019 12:56 | #285230
Succes Dreon, ik kijk uit naar de video's!
Avatar
Quint | 07 februari 2019 14:27 | #285231
Mac Miller is alive, welcome!
Avatar
MichaelNight | 07 februari 2019 21:53 | #285232
Succes!
Avatar
Dreon | 07 februari 2019 22:41 | #285233
Bedankt allemaal Very Happy
Avatar
FalconPawnch | 08 februari 2019 09:14 | #285236
ola.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.