Gerucht: Nintendo komt in april met vierde Nintendo Labo-set Nieuws | 11 februari 2019 13:52 | Auteur: Erik F. | Bron: Emily Rogers

Volgens bekend leaker Emily Rogers onthult Nintendo binnenkort een nieuwe variant op Nintendo Labo. Dit vormt onderdeel van een hele lijst aan verwachtingen voor de Nintendo Switch.

"Ik voorspel dat Nintendo Labo zo vroeg als deze lente (april) terugkeert met een nieuwe set", schrijft Emily in haar blog. Volgens haar gaat de nieuwe naam en bijbehorende grimmick van de kit sommige mensen verrassen.

"Platinum Games ontwikkelt tweede game voor Nintendo Switch"
Ook verwacht Emily dat Platinum Games, naast Bayonetta 3, nóg een titel in ontwikkeling heeft voor de Nintendo Switch. Deze onthult het bedrijf dit jaar. Ook gaat Nintendo volgens haar in 2019 meer inzetten op eigen gepubliceerde eShop-titels. Waar ze afgelopen jaar slechts één hadden (Pokémon Quest), heeft ze van bronnen gehoord dat dit er dit jaar drie of zelfs vier worden.

Tot slot acht ze de kans 50% dat Metroid Prime Trilogy dit jaar gaat komen (zie afbeelding hieronder). Hiermee gaat ze er vanuit dat eerdere geruchten van King Zel en Game Informer's Imran Khan correct zijn. Ook het geheime project van Retro Studios, waarvan intimi dachten dat het Star Fox Grand Prix was, komt misschien toch in 2019 uit - mits het niet is stopgezet.

Emily Rogers heeft een aanzienlijke reputatie als leaker. Zo voorspelde ze afgelopen jaar correct nog de thematiek en onthulling van Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Let's Go, Eevee! Toch is ze niet altijd correct gebleken: zo was zij er (als een van de velen) zeker van dat de opvolger van Sun & Moon, Pokémon Stars ging heten.

GeruchtenEmilyRogers_NintendoSwitch2019
Next articleNieuwe aanwijzing duikt op voor Spyro Reignited Trilogy voor... Previous articleNintendo detailleert verschillen Kirby's Extra Epic Yarn en...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.