Kirby's Adventure en Super Mario Bros. 2 toegevoegd aan Nintendo Switch Online Nieuws | 13 februari 2019 11:39 | Auteur: Erik F. | Bron: Nintendo

Nintendo heeft versie 2.2.0 uitgebracht van de Nintendo Entertainment System-applicatie voor Nintendo Switch Online. Vanaf nu kun je Super Mario Bros. 2 en Kirby's Adventure spelen!

Super Mario Bros. 2 is het tweede avontuur van de besnorde loodgieter, en laat je daarnaast met Peach, Luigi en Toad spelen. Het spel is stiekem helemaal geen Mario-titel, maar Doki Doki Panic in een nieuw jasje. Kirby's Adventure is een van de laatste spellen op de NES, en is Kirby's eerste avontuur waarbij hij zijn kenmerkende zuig-vaardigheid heeft!

Naast deze twee NES-klassiekers, hebben Metroid en Blaster Master ook een SP-versie gekregen. Bij Metroid betekent dit dat Samus al vanaf de start beschikt over al haar power-ups! Ook kent het spel nieuwe eindes, wat het totaal op vijf maakt. En de speciale versie van Blaster Master? Die laat je direct in area 8 beginnen, het allerlaatste level. Ook je schip, SOPHIA, beschikt over al haar powers!

De Nintendo Entertainment System-app is enkel te spelen met een abonnement op Nintendo Switch Online. Deze is €19,99 per jaar. Lees hier ons oordeel over de functionaliteit.

KirbySuperMarioBros2_NintendoSwitchOnline
Next articleSony's Shawn Layden uit lovende woorden over Nintendo Switch Previous article5 voorspellingen voor de aankomende Nintendo Direct

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 13 februari 2019 16:04 | #285306
In ieder geval wel twee erg toffe games, ook al heb ik ze al jaren op allerlei systemen.

Over "Super Mario Bros. 2" wordt altijd zo neerbuigend gedaan, dat het 'geen échte Mario-game' zou zijn. Ik snap de afkeer niet. Vind deze zelf vele malen leuker dan "The Lost Levels" ("Super Mario Bros. 2" in Japan). Het doet iets nieuws, maar is nog voldoende een Mario-game.

Ik weet dat het eigenlijk gemaakt is om "Doki Doki Panic" of "Dream Factory: Heart-Pounding Panic" te zijn, maar het is wel van eenzelfde team als de Mario games. Op zich is de keuze om hier in het westen een Mario-game van te maken niet eens zo vergezocht. In dit geval beter dan een game die eigenlijk alleen meer levels omvat, maar dan veel moeilijker.

Wat mij betreft is "Super Mario Bros. 2" net zo goed een Mario-game als deel 1 en 3. Het is toch een favoriet waar ik veel mee heb gespeeld, zowel vroeger als recenter. "Super Mario Bros. 2" is gewoon óók geweldig! Very Happy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.