Sony's Shawn Layden uit lovende woorden over Nintendo Switch Nieuws | 13 februari 2019 11:56 | Auteur: Erik F. | Bron: IGN

"Onderschat Nintendo nooit", zei Shawn Layden, directeur van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, tijdens zijn speech op DICE 2019.

Hij ging hierbij in op het feit dat de Nintendo Switch de best verkopende console van 2018 in Amerika was, en niet de PlayStation 4. "Nintendo nam een groot risico toen ze dit op de markt brachten. Mensen dachten dat Nintendo op een dag uit de hardware business zou vertrekken." speecht Layden. Hij gaat verder: "Ze zeiden zaken als 'kinderen spelen spelletjes op mobiele telefoons en tablets, handheldgaming is iets uit vervolgen tijden.' Maar zoals ik eerder al zei: onderschat Nintendo nooit... we zijn allemaal sterker dankzij hun inspanningen."

Dit was niet de enige concurrent die Layden noemde tijdens zijn speech. Ook ging hij in op de Xbox Adaptive Controller van Microsoft, die speciaal ontworpen is voor kinderen met een handicap. Lees meer over zijn speech op IGN.

ShawnLayden_positiefoverNIntendoSwitch2
Next articleDemo uitgebracht voor Pokémon: Let's Go, Eevee & Pikachu Previous articleKirby's Adventure en Super Mario Bros. 2 toegevoegd aan Nintendo...

Reacties van gebruikers

Avatar
Elm | 13 februari 2019 12:03 | #285297
Wat een contrast heeft zijn hoofd

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.