Producer Square Enix retweet meerdere aankondigingen van Nintendo Direct Nieuws | 13 februari 2019 12:26 | Auteur: Erik F. | Bron: Twitter

Onder de noemer hypetrain: Shinji Hashimoto, producer bij Square Enix, retweet meerdere berichten over de aankomende Nintendo Direct op Twitter.

Hij deelt niet alleen het bericht van de Famitsu, maar ook die van The Game Awards (zie afbeelding hieronder). Shinji Hashimoto is de co-bedenker van Kingdom Hearts (naast Tetsuya Nomura) en is ook hevig betrokken geweest bij de Final Fantasy-serie.

Fans speculeren naar aanleiding van deze retweets massaal op het internet. Betekent dit een aankondiging van Kingdom Hearts III voor de Nintendo Switch? Tetsuya Nomura zei in juli 2017 dat hij 'Kingdom Hearts III voor de Nintendo Switch niet uitsluit'. De Xbox One en PlayStation 4-versies hadden echter prioriteit. Of gaat Sora misschien naar Super Smash Bros. Ultimate komen?

Erik verwacht in ieder geval wel dat Square Enix zijn gezicht laat zien tijdens deze Direct. Wat denk jij?

ShinjiHashimoto_NintendoDirect
Next article(Opname) Bekijk hier de Nintendo Direct (23:00 uur CET) met... Previous articleDemo uitgebracht voor Pokémon: Let's Go, Eevee & Pikachu

Reacties van gebruikers

Avatar
MarioKarter | 13 februari 2019 13:26 | #285300
collapse
Kingdom Hearts 3 geloof ik echt niet eigenlijk.

Waarschijnlijk gaat het weer om die Final Fantasy ports waar ze het de vorige keer ook al over hadden. Of over Dragon Quest nummer zoveel, die moet volgens mij ook nog uitkomen.

...of een Smash character. Geloof ik eigenlijk bijna niet, maar ik denk dat een Dragon Quest character (bijvoorbeeld Slime) meer kans heeft dan Sora.
Avatar
Erik F. | 13 februari 2019 13:29 | #285301
Reactie op post #285300 van MarioKarter
collapse
Slime zou wel briljant zijn, haha. :')
Avatar
MarioKarter | 13 februari 2019 13:33 | #285302
Reactie op post #285301 van Erik F.
Sinds Piranha Plant heeft Sakurai laten zien dat hij van letterlijk iedereen een toffe fighter kan maken ;-)
Avatar
MVG | 13 februari 2019 16:54 | #285307
Reactie op post #285301 van Erik F.
Als je het zo bekijkt zou zelfs Lara Croft een optie zijn. Die hoort min of meer ook bij Square-Enix nu, is een videogame icoon en heeft verschillende games op Nintendo systemen gehad. Op zich zou ik dat best een toffe toevoeging vinden. Very Happy

Maar er gaat inderdaad het gerucht dat het om een Dragon Quest vechter zou gaan, als volgende DLC. Wederom een keuze waar ik zelf niet zo om zou staan te springen. Weer van een reeks die ik niet echt ken. Liever iemand anders, al is het niet gezegd dat het om zo'n onthulling zou gaan.

Kan ook nog om een spel gaan natuurlijk. "Kingdom Hearts 3" zie ik nog niet zozeer op de Switch verschijnen. Eigenlijk zouden de eerdere delen dan ook wel erop mogen verschijnen. Ik heb er nog nauwelijks iets van meegekregen, net als van Final Fantasy trouwens. Ook een serie die ik niet echt ken. Er zou een hele berg oude Final Fantasy spellen naar de Switch komen, dus ik verwacht dat ze het daarover zeker zullen hebben.

Maar of Square-Enix nu wel of niet iets presenteert, hoop ik dat het een leuke Direct uitzending zal zijn. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.