Tetris 99 vanaf nu exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-gebruikers Nieuws | 14 februari 2019 00:37 | Auteur: Paul H. | Bron: Nintendo

De iconische puzzelgame keert terug, ditmaal met online multiplayer!

In 2017 bracht SEGA de knotsgekke cross-over Puyo Puyo Tetris naar Nintendo Switch en vandaag is Tetris terug op een manier die we nog nooit gezien hebben! Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct van zonet Tetris 99 onthuld, een online multiplayerspel waar je het alleen opneemt tegen 98 ander spelers. Pareer aanvallen en plan je volgende stappen door te kijken hoe de andere spelers tetromino's plaatsen. Gebruikers van de onlinedienst hebben exclusieve toegang en kunnen het spel nu gratis downloaden. Bekijk de onthulling hieronder.

Tetris 99 is vanaf nu exclusief beschikbaar voor Nintendo Switch Online-gebruikers en te vinden in de Nintendo Switch eShop.


Next articleEerste hoofdstuk van Deltarune verschijnt deze maand gratis... Previous articleDragon Quest Builders 2 komt in juli naar de Nintendo Switch

Reacties van gebruikers

Avatar
nNanob | 14 februari 2019 08:07 | #285341
Tetris: Battle Royal
Avatar
Niek | 14 februari 2019 18:03 | #285380
Het probleem met Battle Royale genres is dat je ook wel de player count nodig hebt. Ik vraag me af of ze de aantallen wel hebben, of vullen ze het uit met bots.

Aan de andere kant lijkt het wel een erg gave twist op het Battle Royale genre. Ik zou het best willen spelen, maar het is de eerste keer dat het mij bijt dat ik geen Nintendo Online account heb.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Tetris 99

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Puzzel
Ontwikkelaar: Arika
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 99
Releasedatum: 14 februari 2019

Screenshots