Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age komt dit najaar naar Nintendo Switch Nieuws | 13 februari 2019 23:59 | Auteur: Erik F.

Het hoge woord is eruit: Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age heeft met dit najaar eindelijk een verschijningsdatum gekregen!

Het betreft hier de Definitive Edition, die exclusief voor de Nintendo Switch is. In deze editie kunnen spelers schakelen tussen 3D én klassieke 2D-graphics. Ook komt het met orkestrale muziek, en kun je kiezen uit zowel Japanse als Engelse stemmen.

Om de release te vinden, heeft Square Enix een uitgebreide trailer uitgebracht (zie hieronder). Deze toont het verhaal van het spel, alsmede andere facetten zoals de gevechten of het opwaarderen van je personage. Ook komen de nieuwe 2D-beelden kortstondig in beeld.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition komt dit najaar naar de Nintendo Switch.

Next articleCaptain Toad: Treasure Tracker krijgt gratis en betaalde DLC Previous articleThe Legend of Zelda: Link’s Awakening remake onthuld voor...

Reacties van gebruikers

Avatar
Demin | 14 februari 2019 00:08 | #285321
collapse
Nou, ein-de-lijk een release date voor de Switch versie... Was nota bene de eerste aangekondigde game voor de (toen nog) NX. Blij met deze aankondiging, en vooral ook de verschillen tussen de Switch en de PS4 versies. Ik twijfel er nu aan wat precies de meerwaarde van de Switch versie gaat zijn voor mij (ik hoef geen oldskool pixelmode) aangezien de PS4-versie al flink in prijs gedaald is. Zodra ik tijd heb om deze grote JRPG te spelen ga ik er eens voor zitten om te zien op welk platform dat gaat zijn.

De game leek overigens zeer goed uit de verf te komen op de Nintendo Switch, dus dat is wel een pluspunt. Smile
Avatar
SMS | 14 februari 2019 00:16 | #285329
Reactie op post #285321 van Demin
collapse
Hij is ook beschikbaar op de PC. Maar dit spel past eigenlijk ook wel op een handheld systeem. Hahaha
Avatar
Demin | 14 februari 2019 14:34 | #285370
Reactie op post #285329 van SMS
Oh, is er ook een PC versie? Leuk voor PC-gamers, maar ik ben opgegroeid in een mac huishouden dus dat is voor mij geen optie. Denk er wel over ooit eens over te stappen maar voorlopig doet mijn huidige mac het gewoon goed.
Avatar
Swift | 14 februari 2019 09:49 | #285351
Leuk! Een nieuwe RPG voor in de winter is altijd fijn Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Armor Project
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Onbekend

Screenshots