Een demo en kartonnen kostuums voor Yoshi's Crafted World Nieuws | 14 februari 2019 00:05 | Auteur: Ricardo | Bron: Nintendo Direct

Probeer het eerste level van Yoshi's Crafted World alvast in de demoversie van het spel.

Yoshi's Crafted World kreeg zojuist wat zendtijd tijdens de Nintendo Direct. De nieuwe gameplaybeelden toonden stukjes van nieuwe levels en een nog niet eerder gezien element van de game: kartonnen kostuums voor Yoshi. Naast de artistieke toevoeging levert dit ook een beetje bescherming tegen vijanden. Je schaft deze kostuums aan met de munteenheid in het spel.

Het meest interessante aan het fragment omtrent iedereens favoriete groene draakje was misschien wel de aankondiging van een demoversie. Deze moet in de loop van de komende uren verschijnen en stelt je in staat om alvast te proeven aan het eerste level van het spel.

Yoshi's Crafted World verschijnt 29 maart voor Nintendo Switch.
Next articleTrailer doet veel nieuwe info Fire Emblem: Three Houses uit... Previous articleSuper Smash Bros. Ultimate krijgt dit voorjaar grote update

Reacties van gebruikers

Avatar
Niek | 14 februari 2019 00:12 | #285323
Morgen wordt een dag vol met pret, met al die demo's. Deze is ook zeker wel het uitproberen waard.
Avatar
FalconPawnch | 14 februari 2019 00:14 | #285327
collapse
Ik ga hem in elk geval even proberen. Het sprak me echter niet heel erg aan wegens de zwaar kinderachtige looks.
Avatar
Gohma | 14 februari 2019 00:53 | #285334
Reactie op post #285327 van FalconPawnch
collapse
Normaal gesproken zitten Yoshi spellen natuurlijk vol met gruwlijke bloedbaden.
Avatar
FalconPawnch | 14 februari 2019 09:03 | #285347
Reactie op post #285334 van Gohma
collapse
haha, leuk =)

Ik zal me even toelichten;

Yoshi's Island op de SNES was destijds iets voor mij aangezien ik toen ook nog een behoorlijk stuk jonger was. Toen was alles cartoony en gefocust op Baby Mario wat allemaal perfect op elkaar afgestemd was qua thema.

Die game werd vervolgens jaren later nog aantal keren uitgemolken. Daarna wooly world. Exact hetzelfde concept maar dan wat kinderachtiger door alles van wol te maken. De zoetsappige 'awwwr' geluidjes en 'hngggg' stemmetjes maken dit er niet beter op.

Crafted world lijkt dit concept nogmaals voort te borduren. Het is gewoon duidelijk voor de jongere gamertjes bedoeld. Niet voor mij dus, wat ik jammer vind want ik had vroeger dus echt wel plezier aan Yoshi's Island.
Avatar
Yosher | 14 februari 2019 18:58 | #285383
Reactie op post #285347 van FalconPawnch
Dat is dus een fout wat veel gamers maken, puur en alleen op het uiterlijk afgaan. Maar als je het spel speelt is het echt niet zo makkelijk als het uiterlijk doet laten blijken, vooral als je voor 100% gaat.

Ik zal je zeggen, vroeger als kind vond ík deze game juist te kinderachtig uitzien en gaf het toendertijd dus ook niet echt een héél eerlijke kans. (Hetzelfde met Zelda Ocarina of Time eigenlijk, toen ik iemand anders door Kokiri Forest zag rennen.) Toen ik het uiteindelijk eens een eerlijke kans gaf, werd het echter één van mijn favoriete games ooit, wat het nog steeds is (wat ook hetzelfde is met OoT). En hoewel geen enkele Yoshi game dit heeft kunnen evenaren, kwam Woolly World wel héél erg dichtbij.

Ja, het ziet er allemaal schattig uit, maar uiterlijk is niet alles. Het spel speelt gewoon heerlijk weg, en als je alles wilt verzamelen zit hier echt een mooie uitdaging op je te wachten. Je kunt het zien als uitmelken, maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de games zelf. Helaas zijn Yoshi games niet altijd van zulk hoge kwaliteit geweest, maar Yoshi's Island en Yoshi's Woolly World zijn beide op z'n minst echt de moeite waard, en dit verwacht ik ook van Yoshi's Crafted World.

Nog een ander voorbeeld; ik heb persoonlijk echt totaal niks met comic-book stijlen, en dansgames meestal ook niet zo. Maar toen ik Elite Beat Agents speelde, had ik daar zó immens veel plezier van dat ik zelfs de Japanse varianten (Osu! Tatakae! Ouendan) heb binnengehaald, en die ook met veel plezier heb gespeeld.

Kortom, wat ik dus wil zeggen, laat je niet té veel door het uiterlijk van een game om de tuin leiden. Yoshi's Woolly World was echt een geweldige game zelfs als je niet echt van dat schattige gedoe houdt, en gezien Crafted World een demo heeft, zou ik je aanraden die op z'n minst eens te proberen voor je het compleet aan de kant schuift alleen omdat het er 'te lief en schattig' uitziet.

Maar goed, dat is uiteindelijk natuurlijk aan jezelf. Ik kan alleen mijn ervaring met je delen. Smile
Avatar
Swift | 15 februari 2019 11:41 | #285396
Reactie op post #285327 van FalconPawnch
Ik heb hem gisteren geprobeerd en het zit eigenlijk best leuk in elkaar.
Natuurlijk ziet het er allemaal een beetje kinderachtig uit, maar het speelt goed.
En dat je de voor- en achterkant van een level speelt is ook leuk gedaan.
Deze komt op mijn wishlist.
Avatar
Yosher | 14 februari 2019 18:59 | #285384
collapse
Ik ga deze demo niet uitproberen, ik heb zelfs tijdens dit gedeelte in de Direct even uitgeschakeld omdat ik totaal niet gespoiled wil worden voor deze game. Ik wil alles zo nieuw mogelijk ervaren zodra ik deze game eindelijk heb. Ik ga hem sowieso wel halen dus een demo is voor mij niet nodig.
Avatar
Paul | 14 februari 2019 19:56 | #285387
Reactie op post #285384 van Yosher
collapse
Username checks out Damn fine coffee
Avatar
Yosher | 14 februari 2019 23:46 | #285393
Reactie op post #285387 van Paul
Haha, neuh, dat is maar puur toeval........ Holy

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yoshi's Crafted World

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Good-Feel
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 maart 2019

Screenshots