Trailer doet veel nieuwe info Fire Emblem: Three Houses uit de doeken Nieuws | 14 februari 2019 00:17 | Auteur: Erik | Bron: Nintendo

Fire Emblem: Three Houses draait allemaal om de Officer's Academy, blijkt uit de uitgebreide trailer die Nintendo liet zien tijdens de Nintendo Direct.

Jij, als speler, bent een professor aan deze academie. Hier leidt je een van de drie huizen, The Black Eagles, The Blue Lions of The Golden Deer, naar glorie in grootschalige gevechten. Aan het begin van het spel mag je zelf je factie kiezen. Elk van deze drie huizen representeert een land: het oude Adrestian Empire, het heilige koningkrijk Faerghus en de Leicester Alliance. Zij leven op dit moment in schijnbare vrede met elkaar.

Als professor van de Officer's Academy, heb je veel met je studenten te maken. Ieder heeft zijn eigen persoonlijkheid en set aan vaardigheden. Ook kunnen ze vrienden met elkaar worden, om zo hun relatie te versterken én krachtiger te worden op het gevechtsveld. Aan jou om deze connecties in goede orde (en naar jouw smaak, natuurlijk) te laten verlopen.

Nintendo heeft bekend gemaakt dat Fire Emblem: Three Houses op 26 juli naar de Nintendo Switch komt. De titel komt in twee smaken, een standaardversie én een 'Seasons of Warfare' gelimiteerde editie, welke met een USB-soundtrack komt en een artbook.

Next articleBOXBOY! + BOXGIRL! komt met een dosis puzzelplezier naar de... Previous articleEen demo en kartonnen kostuums voor Yoshi's Crafted World

Reacties van gebruikers

Avatar
SMS | 14 februari 2019 00:30 | #285332
collapse
Laat erg weinig gameplay zien, en wat er wel is ziet eruit als een 3DS game. Ben geen Fire Emblem fan verder, maar het ziet er toch nogal zwakjes uit.
Avatar
JoelSch | 14 februari 2019 14:10 | #285367
Reactie op post #285332 van SMS
Deze trailer laat juist veel gameplay zien, en dit ziet er stukken beter uit dan de 3DS Fire Emblem games. Maar ja zoals je zei ben je geen fan van deze serie dus dan is het moeilijker om het te begrijpen en vergelijken dan iemand die alle games heeft gespeeld. Ik vind het persoonlijk alleen jammer dat we niet zoveel nieuwe muziek hebben gehoord van de soundtrack, en de critical animaties mogen van mij wel wat beter.
Avatar
charlie1 | 14 februari 2019 22:29 | #285390
Kan niet wachten om het te spelen. Echt waar.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Fire Emblem: Three Houses

Platform: Nintendo Switch
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 26 juli 2019

Screenshots