Versterk vanaf zaterdag je Pokémon met statboosts in Pokémon GO Nieuws | 15 februari 2019 11:59 | Auteur: Erik | Bron: Niantic

Niantic lanceert vanaf morgen speciale aanvallen in Trainer Battles, die de statistieken van je Pokémon kunnen verhogen.

Het gaat in eerste instantie om de volgende aanvallen: Ancient Power, Ominous Wind en Silver Wind. Deze Charge Attacks hebben kans om de kracht en verdediging van je beestje te versterken als ze geactiveerd worden. Deze statboosts blijven tot de Pokémon verliest of je 'm voor een andere wisselt. In de toekomst krijgen meer aanvallen statboosts.

De update gaat van kracht op de Community Day van 16 en 17 februari. Deze staat in teken van de schattige Swinub, die gedurende drie uur (van 11:00 tot 14:00) extra veel in het wild te vinden is. Evolueer je 'm gedurende die tijd tot Mamoswine, dan leert die Ancient Power!

In december is ten lange leste eindelijk de mogelijkheid toegevoegd om via Trainer Battles tegen elkaar te vechten. Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar voor iOS en Android.

PokemonGO_pvp_mobile_04

Next articleDit is allemaal nieuw in Super Mario Maker 2 Previous articleThe Legend of Zelda: Link's Awakening Switch afgezet tegen Game...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016