Video preview Yoshi's Crafted World Preview | 18 februari 2019 15:00 | Auteur: Dreon

Onze eigen Neslihan, Dyon en Dreon zijn vorige week op bezoek geweest bij Nintendo Benelux om het nieuwste spel van Yoshi te spelen, Yoshi's Crafted World. Bekijk hieronder de bevindingen van Dreon in de video preview.


Lees hier hoe Neslihan Yoshi's Crafted World ervaren heeft in de geschreven preview.
Next articleMonster Energy Supercross - The Official Videogame 2 Previous articleAantal spelers The Legend of Zelda: Link's Awakening 'nader...

Reacties van gebruikers

Avatar
Mink | 18 februari 2019 15:15 | #285436
collapse
Super toffe video Dreon!
Avatar
Dreon | 18 februari 2019 17:56 | #285439
Reactie op post #285436 van Mink
Thanks Mink Smile
Avatar
ThanosReXXX | 18 februari 2019 17:59 | #285440
collapse
Yep, mee eens. Goede video, en naar mijn mening een heerlijk relaxende en charmant ogende game, met allerlei leuke kleine toevoegingen, die het erg plezierig maken om te spelen. Ik heb me prima vermaakt met de demo, die ook duidelijk laat zien dat niet iedere game super moeilijk of ingewikkeld qua verhaal hoeft te zijn, om toch aantrekkelijk genoeg te zijn om het te willen/kunnen spelen.
Avatar
FalconPawnch | 18 februari 2019 18:52 | #285444
Reactie op post #285440 van ThanosReXXX
"dat niet iedere game super moeilijk of ingewikkeld qua verhaal hoeft te zijn, om toch aantrekkelijk genoeg te zijn om het te willen/kunnen spelen."



Hmjah, is dit niet met vrijwel alle Nintendo games?
Avatar
Yosher | 20 februari 2019 12:23 | #285466
collapse
Ik zou hem graag kijken maar ik wil niks voor mezelf spoilen. Mad Kijk wel echt uit naar deze game! Momenteel mijn most wanted titel van dit jaar.
Avatar
Dreon | 20 februari 2019 15:53 | #285469
Reactie op post #285466 van Yosher
collapse
Je hoeft niet bang te zijn voor spoilers, ik vertel over het verhaal alleen maar wat er in een eerdere trailer te zien was. En verder zijn het vier levels die ik (met korte stukjes) laat zien.
Avatar
Yosher | 20 februari 2019 17:37 | #285471
Reactie op post #285469 van Dreon
Probleem is dat ik echt totaal niks voor mezelf wil spoilen. Het enige wat ik tot nu toe heb gezien is van de originele trailer en van afgelopen E3, verder niks, en dat wil ik graag zo houden. Ik weet ook niet wat er verder aan collectables inzitten en wat deze vrijspelen, etc. Ik wil gewoon echt zo veel mogelijk zelf te weten komen zodra ik het spel zelf speel. Bij Woolly World wist ik namelijk vooraf aan de release echt veel te veel over het spel en dat wil ik nu echt koste wat kost voorkomen (en ook een beetje compenseren :p).

Ik zal denk ik wel, nadat ik het spel heb uitgespeeld, alsnog deze video bekijken, evenals jullie video review (als die er komt van dit spel). Want ik ben toch benieuwd wat jullie ervan zeggen, voor én na de release. Smile

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Yoshi's Crafted World

Platform: Nintendo Switch
Genre: Platform
Ontwikkelaar: Good-Feel
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 29 maart 2019

Screenshots