(Opname) N1ntendo.nl Stream: Couch co-op pret met Indie-games Livestream | 24 februari 2019 00:20 | Auteur: Paul H.

Een relaxte zondagmiddag met multiplayerspellen!

Tijdens de vorige stream speelden Dreon en Paul vriendschappelijke potjes Super Smash Bros. Ultimate en probeerden ze diverse nieuwe Indie-games uit. In het doldwaze Big Crown: Showdown was het een chaotische race naar de finish en in een strategisch potje Wargroove wist Dreon gemakkelijk de vloer aan te vegen met Paul.

Naast een aantal hectische kooksessies in Overcooked! 2 afgelopen zondagmiddag hebben we ook de aandacht gegeven aan interessante, grappige of opmerkelijke Indie-games die zijn verschenen. Zo heeft Paul zich gerevancheert met een potje Nidhogg 2 en gingen we de strijd aan in de chaotische top-down shooter I Hate Running Backwards.Vanaf 13:00 uur gingen we van start! Dreon en Paul waren beide aanwezig bij deze stream. Wil je een keer met een online multiplayer-spel meespelen? Voeg dan Dreon toe op je Nintendo Switch. De vriendcode van Dreon is SW-5845-0895-7970.

Daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot interactie met de andere games. Heb je dus zin om met ons te spelen of wil je de crew gewoon eens live meemaken? Kom dan zeker kijken de volgende keer! We waren live via de N1ntendo.nl Twitch pagina vanaf 13:00 uur.
Next articleGerucht: Generatie 8 van Pokémon wordt deze woensdag onthuld Previous articleNintendo eShop - Week 8 (SMITE, Trine 2, Trials Rising Open...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.