Niantic spreekt over toekomst van Pokémon GO Nieuws | 21 februari 2019 14:37 | Auteur: Erik F. | Bron: Polygon

Matt Slemon, product manager bij Niantic, wil het populaire Pokémon GO in de toekomst nóg meer met het echte leven verweven.

"Ik denk dat we, in veel opzichten, op het punt zijn aangekomen waarin we de belofte van onze lanceertrailer ingelost hebben", vertelt hij in een interview tegen Polygon. Hierbij verwijst hij bijvoorbeeld naar de recentelijk toegevoegde speler tegen speler-gevechten en de gigantische Raid Battles.

In de toekomst zullen er daarom ook minder 'gewone' Pokémon-toepassingen in het spel komen. "Naarmate we verder komen, denk ik dat we meer toepassingen gaan zien die traditioneel minder bij Pokémon horen, en die juist één op één passen bij de Pokémon GO-twist", legt Slemon uit. Hij vervolgt: "Ik denk dat er meer features komen die écht laten zien wat het betekent om een real life AR-game te zijn, en niet alleen een Pokémon-titel. Ik denk dat we een interessant aanbod aan spul voor fans hebben dit jaar, en we zijn enthousiast om dit aan hen te brengen."

PokemonGO_AdventureSync

Hij laat weten dat er een vijf jaar plan van aanpak ligt voor Pokémon GO. Deze staat niet definitief vast, maar laat wel blijken dat we de komende tijd nog niet van dit mobiele vangfestijn af zijn. Polygon's interview gaat verder in op het verleden en heden van Pokémon GO, en spreekt onder andere over de succesvolle toevoeging van Community Days en wat Niantic afgelopen jaar met de applicatie wilde bereiken.

Pokémon GO is sinds 16 juli 2016 verkrijgbaar in Nederland en België voor iOS en Android. John Hanke, CEO van Niantic, streeft ernaar om de game uiteindelijk onderdeel van je leven te maken.
Next articleReggie Fils-Aime treedt af als president van Nintendo of America Previous articleOntmoet Kagachi, het hoofdpersonage uit Oninaki

Reacties van gebruikers

Avatar
Mitch | 21 februari 2019 21:39 | #285473
collapse
*dat of dit mobiele vangfestijn, niet die.

Wolla.
Avatar
Erik F. | 21 februari 2019 21:52 | #285474
Reactie op post #285473 van Mitch
Naast scherp in Smash ook nog scherp in taal! Aangepast. Smile
Avatar
FalconPawnch | 21 februari 2019 23:18 | #285476
lol, ik denk echt niet dat Pokemon Go nog vijf jaar leeft.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Pokémon GO

Platform: iOS
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: N.v.t.
Releasedatum: 16 juli 2016

Pokémon GO

Platform: Android
Genre: Augmented Reality
Ontwikkelaar: Niantic
Uitgever: The Pokémon Company
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 1
Releasedatum: 16 juli 2016