Trailer toont Pauline voor het eerst speelbaar in Mario Tennis Aces Media | 28 februari 2019 14:45 | Auteur: Mink | Bron: Nintendo

Het dertig jaar oude personage Pauline is voor het eerst speelbaar!

Mario Tennis Aces is de nieuwste telg in de Mario Tennis-serie die exclusief uitkomt voor de Nintendo Switch. De game bevat vele verschillende modi, waaronder een verhaalmodus dat voor het eerst speelbaar is sinds Mario Tennis voor de Game Boy Advance.

Nintendo heeft het raster aan personages ook flink uitgebreid sinds de release en vandaar dat Pauline de aankomende dagen beschikbaar wordt voor Mario Tennis Aces. Dit is de eerste keer dat je met Pauline kunt spelen, ondanks dat het personage al ouder is dan dertig jaar.

Pauline is in maart vrij te spelen door mee te spelen in een online toernooi. Mario Tennis Aces is sinds juni 2018 te koop voor de Nintendo Switch.

Next articleLaunchtrailer downloadbare content Travis Strikes Again: No... Previous articleN1 Roundtable: Pokémon Shield & Sword

Reacties van gebruikers

Avatar
Martijn | 28 februari 2019 14:56 | #285572
Werd onderhand wel tijd. Haar terugkeer in "Super Mario Odyssey" is wel een goede reden haar speelbaar te maken in de spin-off games, zoals "Mario Tennis Aces".

Net zoals Rosalina na "Galaxy" heeft Pauline ook wel wat extra aandacht verdiend na "Odyssey". Mag zo aan de terugkerende groep Mario-characters worden toegevoegd. Min of meer was ze er eerder dan alle andere dames in de serie. De manier waarop ze is teruggebracht is eigenlijk best prima. Ook geen jaloezie of rivaliteit met Peach. Smile
Avatar
FalconPawnch | 28 februari 2019 16:49 | #285574
collapse
vraag me af of dit nog wel echt wat toevoegt aan de game.
Avatar
Martijn | 28 februari 2019 19:07 | #285577
Reactie op post #285574 van FalconPawnch
collapse
Als je het spel hebt vast wel. Snap niet goed waarom games alleen leuk zouden zijn net na release. Je kunt ze ook later kopen of nog eens terug gaan spelen. Dan is het wél leuk als er nog personages enz. worden toegevoegd.

Zelf heb ik "Mario Tennis Aces" overigens niet. Hoorde er wisselende verhalen over, al is hij wel stukken beter dan "Ultra Smash" van de Wii U, als dat klopt. Misschien schaf ik m' nog eens aan. Er is al wat content bijgekomen, wat eerder het grootste kritiekpunt op het spel bij release was.

Tenminste leuk dat Pauline nu ook bij Mario's vriendenkring hoort. Smile
Avatar
FalconPawnch | 28 februari 2019 23:04 | #285585
Reactie op post #285577 van Martijn
collapse
Oh ja de game zal vast leuk zijn hoor, ik vond m zelf tegenvallen, maar ik bedoelde echt wat Pauline nou toevoegt? Het is gewoon een extra character, ze kan niet 'meer' dan wat andere characters al kunnen. M.a.w. is ze onnodig maar ach, toch leuk als het je favo character is for some reason.
Avatar
Jerone | 01 maart 2019 09:28 | #285586
Reactie op post #285585 van FalconPawnch
collapse
Het idee is om spelers terug te laten keren naar het spel om alle characters te unlocken. Je kunt haar krijgen door een online game te spelen. Ze releasen één character per maand in de hoop dat mensen dus elke maand weer terug keren en weer een paar dagen hooked raken aan het spel.

Het is overigens een hartstikke leuk spel. Ik speelde laatst met vrienden die nog nooit op de Switch hadden gespeeld. We hadden het meeste plezier met Mario Tennis en Mario Party. Meer plezier overigens dan met Mario Kart en veel meer dan met Smash.
Avatar
FalconPawnch | 04 maart 2019 08:27 | #285602
Reactie op post #285586 van Jerone
Ik had ooit Power Tennis op de Cube. Dier vond ik geweldig maar elk deel dat daarna kwam was voor mij een achteruitgang =')
Avatar
Martijn | 02 maart 2019 17:11 | #285597
Reactie op post #285585 van FalconPawnch
Hoop het. Heb "Aces" nog nooit gespeeld, maar voorlopig haal ik even geen nieuwe games. Heb echt nog veel geweldige titels liggen, waar ik ook nog graag eens mee aan de slag ga. Kom daar tot nu toe steeds niet aan toe.

Wil ook niet beweren dat Pauline mijn favoriete character zou zijn, maar wel tof dat ze bij Mario's vriendenclub hoort nu. Zou ook een mooie toevoeging voor "Mario Kart 8 Deluxe" zijn. We mogen sowieso niet klagen. Ik hoor iedere keer: "wat voegt het toe?"

Andere vraag: als zij het toevoegen (én gratis), waarom klaag je dan? Kamek en Drybones volgen binnenkort ook. Voegt het iets toe? Ja, waarom niet?! Wink
Avatar
FalconPawnch | 04 maart 2019 08:29 | #285603
Nou het is niet klagen hoor, begrijp me niet verkeerd. het is gewoon een objectieve vraag. Is dit dan ook echt een reden om weer Mario tennis te spelen? Ik begreep dat ze dus elke maand een nieuwe character toevoegen en gratis... dan denk ik dat ze de game gewoon gepland eerder hebben gereleased omdat al die extra characters later wel kunnen.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Mario Tennis Aces

Platform: Nintendo Switch
Genre: Tennis/Sport
Ontwikkelaar: Camelot
Uitgever: Nintendo
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 22 juni 2018

Screenshots