Saints Row: The Third kent lokale multiplayer op Nintendo Switch Nieuws | 04 maart 2019 13:51 | Auteur: Erik | Bron: Amazon UK

De Nintendo Switch-versie van Saints Row: The Third - The Full Package kent voor het eerst lokale multiplayer, blijkt uit de website van Amazon UK.

Het is mogelijk om in co-op met z'n tweeën Steelport onveilig te maken, de grote stad waarin de titel zich afspeelt. Daarnaast is het mogelijk om dit 'gewoon' online te doen, net als in de oorspronkelijke versie.

De sandbox-actiegame, die je het best kunt beschrijven als een over-the-top GTA, is een remaster van het origineel dat op de PlayStation 3 en Xbox 360 verscheen. Het komt met alle DLC: dit zijn drie nieuwe pakketten missiepakketten en meer dan dertig voorwerpen. Lees op Amazon UK het volledige persbericht over de game.

Op 10 mei verschijnt Saints Row: The Third - The Full Package op de Nintendo Switch. Het spel is tijdens de GamesCom 2018 onverwacht aangekondigd.

SaintsRowTheThirdTheFullPackage_NintendoSwitch_01
Next articleKirby’s Extra Epic Yarn Previous articleTreasure Stack

Reacties van gebruikers

Avatar
bramversluis129 | 05 maart 2019 12:38 | #285611
Zit hier eerlijk gezegd niet op te wachten. Al dat herpakken van games gaat erg ver. Toch leuk dat er veel aan wordt gedaan voor de switch.

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Saints Row: The Third

Platform: Nintendo Switch
Genre: Action Adventure
Ontwikkelaar: Deep Silver
Uitgever: Deep Silver
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 10 mei 2019

Screenshots