The Alliance Alive krijgt HD Remaster op Nintendo Switch Nieuws | 06 maart 2019 11:13 | Auteur: Erik F. | Bron: Famitsu

The Alliance Alive, een rollenspel dat eerder op de Nintendo 3DS verscheen, komt binnenkort als HD Remaster naar de Nintendo Switch.

Dit werd aangekondigd in het bekende Japanse tijdschrift Famitsu. Hierbij werd geen beeldmateriaal of verdere details vermeld.

The Alliance Alive HD Remaster is op dit moment in ontwikkeling, en moet deze herfst in Japan uitkomen. Een Europese verschijningsdatum is nog niet bekend.

The Alliance Alive verscheen 27 maart 2018 op de Nintendo 3DS. In alle opzichten is het een klassieke RPG: gevechten verlopen turn-based en je hebt veel invloed op de samenstelling en rolverdeling van je team. Het spel viel vooral op door het goed geschreven verhaal en zijn traditionele setting. We beoordeelden het destijds met een 7,5.

TheAllianceAliveHDRemaster_NintendoSwitch


Next articleJapanse verkoopcijfers 25/2/2019 - 3/3/2019: nieuwe releases... Previous articleVier verse helden voegen zich toe aan Fire Emblem Heroes

Reacties van gebruikers

Avatar
ThanosReXXX | 07 maart 2019 16:51 | #285639
Hm, gezien de oude review niet echt een aanrader, dus. Zag er ook vrij saai uit, dus ik weet niet of een HD versie heel veel verschil uit zou maken, want er moet wel heel wat meer gebeuren dan de graphics verbeteren...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

The Alliance Alive HD Remaster

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Cattle Call
Uitgever: Atlus
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q3 2019

Screenshots