Nintendo eShop - Week 10 (Kirby's Epic Yarn, Assault Android Cactus+, demo's, meer) Nieuws | 09 maart 2019 17:23 | Auteur: Paul H.

Deze week verschijnen onder andere DELTARUNE Chapter 1, ToeJam & Earl: Back in the Groove! en Treasure Stack voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop.

Nintendo eShop (Nintendo Switch)

Kirby's Extra Epic Yarn (inclusief demoversie)
Uitgever: Nintendo
Prijs: €39,99 / gratis


Kirby is terug op de Nintendo 3DS met Kirby's Extra Epic Yarn. Heb je deze titel gemist uit het Wii-tijdperk? Dan is dit je ultieme kans om Patch Land te verkennen! Neslihan noemde het een fantastisch spel in de recensie en zit net als het origineel vol met creatief platformplezier. Een dikke aanrader voor wie het origineel nooit heeft kunnen uitpluizen!

Assault Android Cactus+
Uitgever: Witch Beam
Prijs: €19,99


Assault Android Cactus+ is de definitieve versie van het origineel in 2015 en het ziet er nog steeds gelikt uit. Deze twin-stick shooter speelt zich af in een kleurrijk sci-fi-universum waar je wordt aangevallen door robots. De twist is dat in dit spel je geen levens hebt, maar een leeglopende batterij. Je wordt daardoor uitgedaagd om sneller te denken en te schieten.

Pillar (inclusief demoversie)
Uitgever: Michael Hicks
Prijs: €7,99 / gratis


Pillar is een spel waarin verschillende persoonlijkheidskenmerken naar voren komen. In een klein, besneeuwd dorp is een groep personen op zoek naar een mysterieus artefact, waarvan gezegd wordt dat het zijn bezitter wijsheid geeft. Je stuurt elk personage aan door hun missie in een reeks minigames, welke unieke eigenschappen en uitdagingen. Samen met een degelijk soundtrack is dit zeker een titel die het proberen waard is.

Collidalot (demoversie)
Uitgever: Grunka Munka
Prijs: gratis


Stap in een apocalyptische jetauto en grind voor je leven in Collidalot: een chaotisch partyspel waarbij je je vrienden uit de ring kan rammen terwijl je de rails moet verven met je eigen kleur. De snelle gameplay en korte potjes werken erg verslavend en zorgen ervoor dat je wilt blijven spelen. Met achttien maps, drie verschillende spelstanden en binnenkort meer content is er in ieder geval genoeg te doen.

Bovenstaande games zijn maar een handjevol van de spellen die deze week uitkomen. Kijk hier verder voor alle 18 releases van deze week!

Speciale aanbiedingen

The Escapists 2 - €9,99 (tot en met 17-03-2019; normaal €19,99)


The Escapists 2 is de ultieme gevangenis-sandbox waarin je alleen of samen met vrienden uit verschillende zwaar bewaakte huizen van bewaring probeert te ontsnappen. De mix van sluipen, ontdekken, je karakter ontwikkelen en voorwerpen verzamelen is erg leuk, de balans vinden tussen voorbeeldig gedrag en illegale bezigheden is de sleutel tot succes en wanneer alles op zijn plekje valt voelt dat zeer bevredigend. Lees hier de recensie!

Ultimate Chicken Horse - €10,49 (tot en met 11-03-2019; normaal €14,99)


Speel als kip, paard, schaap, wasbeer en andere wonderlijke dieren in Ultimate Chicken Horse! In deze partyplatformgame bouw je samen met vrienden het level en zet je dodelijk vallen op, alvorens je probeert het level te spelen en de finish te bereiken. Je scoort punten als jij het einde weet te halen en je vrienden niet! Weet iedereen het te halen, dan krijgt niemand punten. Speel online of lokaal met je dierenvrienden, inclusief crossplay met pc-gebruikers, en experimenteer met vele soorten platforms, dodelijke valstrikken en geinige voorwerpen in verschillende werelden. Naast bestaande levels bouwen en spelen kun je ook zelf levels in elkaar zetten om vervolgens te delen met andere spelers. Een aanrader voor wie graag met zijn vrienden wilt sollen.

Dit zijn de meest interessante titels deze week uitgegeven voor Nintendo Switch! Kijk voor alle aanbiedingen en releases, inclusief titels voor Wii U en (New) Nintendo 3DS op de website van Nintendo.
Next articleRICO Previous articleHeksen en ridders trekken ten strijde tijdens het volgende,...

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Assault Android Cactus+

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Twin-stick shooter
Uitgever: Witch Beam
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 08 maart 2019

Collidalot

Platform: Nintendo Switch eShop
Uitgever: Grunka Munka
Aantal spelers lokaal: Onbekend
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 09 november 2018

Kirby's Extra Epic Yarn

Platform: Nintendo 3DS
Genre: Platformer
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: 08 maart 2019

The Escapists 2

Platform: Nintendo Switch eShop
Prijs: €19,99
Genre: Strategy RPG
Ontwikkelaar: Mouldy Toof Studios
Uitgever: Team17
Aantal spelers lokaal: 2
Online-ondersteuning: Ja
Aantal spelers online: 4
Releasedatum: 11 januari 2018

Ultimate Chicken Horse

Platform: Nintendo Switch eShop
Genre: Action Platformer
Ontwikkelaar: CleverEndeavourGames
Uitgever: CleverEndeavourGames
Aantal spelers lokaal: 4
Online-ondersteuning: Onbekend
Releasedatum: Q1 2018