Octopath Traveler krijgt prequel voor mobiel; productie console-game duurt wat langer Nieuws | 08 maart 2019 21:10 | Auteur: Neslihan | Bron: Twitteraccount Octopath Traveler

Octopath Traveler komt naar smartphones!

Vandaag heeft Square-Enix onthuld dat er een prequel van Octopath Traveler voor mobiele apparaten zal verschijnen. Het spel heet Octopath Traveler: Champions of the Continent en wordt een free-to-play single player-RPG genoemd. Er is nog niet heel veel over dit spel bekend, behalve dat het zich enkele jaren voor de gebeurtenissen van de Nintendo Switch-versie zal plaatsvinden en dat het dezelfde HD-2D stijl van het origineel zal hebben. Octopath Traveler: Champions of the Continent verschijnt dit jaar in Japan. Of en wanneer deze mobiele Octopath Traveler-game in de rest van de wereld zal verschijnen, is nog niet bekend.

Echter betekent deze smartphone-game niet per se dat we geen nieuwe Octopath Traveler-games voor consoles kunnen verwachten. Het officiële Twitteraccount van Octopath Traveler verontschuldigde zich namelijk voor spelers die wachten op de volgende Octopath-game voor consoles: de productie daarvan zal wat langer duren. Afgelopen september liet Square-Enix nog weten dat ze overwegen om een vervolg te maken op Octopath Traveler.

Wat hopen jullie te zien in deze nieuwe Octopath-game voor consoles? En wat zijn jullie gedachten over de smartphone-game?

OctopathTraveler_NintendoSwitch_03
Next articleHeksen en ridders trekken ten strijde tijdens het volgende,... Previous articleZie je die berg daar in de verte?

Reacties van gebruikers

Avatar
Patrick | 09 maart 2019 10:15 | #285669
Gacha-game! Razz

Plaats een reactie

Log in of registreer een account om een reactie te kunnen plaatsen.

Octopath Traveler

Platform: Nintendo Switch
Genre: RPG
Ontwikkelaar: Silicon Studio / Acquire
Uitgever: Square Enix
Aantal spelers lokaal: 1
Online-ondersteuning: Nee
Releasedatum: 13 juli 2018

Screenshots